Skip to main content
17.11.2021 — 18.11.2021

Save the date: Yrittäjyyden Ytimessä 2021

Yrittäjyyskasvattajien vuoden päätapahtuma saapuu jälleen marraskuussa!

Yrittäjyyden Ytimessä -yrittäjyyskasvatusseminaari 2021 järjestetään tänä vuonna 17.–18. marraskuuta 2021.

Viime vuonna tapahtuma järjestettiin kokonaan verkossa. Tänä vuonna toivomme, että pääsisimme tapaamaan toisemme jälleen kasvokkain. Seuraamme tarkasti koronatilanteen kehitystä ja teemme tapahtumajärjestelyt sen mukaan, eli perinteinen risteily saattaa vielä olla mahdollinen!

Tänä vuonna Yrittäjyyden Ytimessä -tapahtumassa mukana on myös kansainvälinen ulottuvuus: osana seminaaria järjestämme yhdessä Turun kauppakorkeakoulun ja Yrittäjyyskasvatuksen tutkimusseuran kanssa Entrepreneurial Learning Ecosystems Forumin 17.11.2021. Forum on osa Euroopan merkittävintä yrittäjyystutkimuskonferenssia RENTiä, joka järjestetään tänä vuonna Turussa.

Lue lisää yhteistyöstä:  Yrittäjyyskasvattajat ja tieteentekijät kohtaavat Yrittäjyyden Ytimessä -tapahtumassa marraskussa

Tarkempi ohjelma ja tiedot tapahtumasta sekä ilmoittautumisohjeet julkaistaan myöhemmin tänä vuonna.

Save the date – marraskuussa nähdään!

Lisätiedot

Yrittäjyyden Ytimessä -tapahtuman järjestää YES Varsinais-Suomi, YES-verkosto ja Varsinais-Suomen Yrittäjät yhteistyössä kumppanien kanssa. Tahdotko kumppaniksi? Kysy lisää: YES Varsinais-Suomen aluepäällikkö Johanna Vainio, 050 358 8409, johanna.vainio@yrittajat.fi.

Lisätiedot Entrepreneurial Learning Ecosystems Forumista: Turun yliopiston Yrittäjyysasiamies ja tutkijatohtori Kirsi Peura, 050 5027075, kirsi.peura@utu.fi.