Skip to main content
9.12.2019 — 12.12.2019

Aalto-yliopiston Entrepreneurial Education Week –yrittäjyyskoulutusviikko

Otaniemi, Espoo

Aalto-yliopiston yrittäjyyskoulutusohjelma Aalto Ventures Program järjestää Entrepreneurial Education Week -yrittäjyyskoulutusviikon 9.-12. joulukuuta.

Tapahtuma järjestetään Aalto-yliopiston kampuksella Espoon Otaniemessä.

AVP:n opetusfilosofian mukaan yrittäjämäisten taitojen, kykyjen ja asenteiden kehittäminen auttaa opiskelijoita paitsi startup-yrittäjinä, myös missä tahansa muussa tehtävässä modernissa työelämässä.

Viikko koostuu kahdesta erillisestä osatapahtumasta.

  • 9.-10.12. järjestettävä Train the Trainers antaa osallistujille syväluotaavan oppimiskokemuksen yrittäjämäisten taitojen lisäämisestä omaan opetukseen.
  • 11.-12.12. pidettävä Entrepreneurial Education Summit tarjoaa yleiskatsauksen Aallon yrittäjyyskoulutukseen ja -ekosysteemiin työpajojen, paneelien ja puheenvuorojen muodossa.

Voit osallistua näistä toiseen tai molempiin, omien mielenkiintojesi ja aikataulujesi mukaan. Entrepreneurial Education Week toimii myös OKM:n rahoittaman ja AVP:n koordinoiman yrittäjyys- ja työelämätaitojen opetusta korkeakouluissa edistävän YTYÄ-hankkeen loppuhuipentumana.

Tapahtuma sopii niin lukioiden (miksei yläkoulujenkin) opettajille kuin muillekin toimijoille,  jotka haluaisivat oppia yrittäjämäisten taitojen opettamisen fasilititointia ja metodiikkaa.

Lue lisää ja ilmoittaudu: avp.aalto.fi/summit