YES – Yrittäjyyskasvattajien oma verkosto

YES on Suomen merkittävin yrittäjyyskasvatuksen kehittäjäverkosto, joka yhdistää kunnan toimijat rakentamaan vaikuttavampaa yrittäjyyskasvatusta niin kansallisesti kuin alueellisestikin.

YES-verkosto tarjoaa tukea ja mahdollisuuksia yrittäjämäisen osaamisen kehittämiseen kunnille, oppilaitoksille ja muille yrittäjyyskasvatustoimijoille sekä mahdollisuuden verkostoitua muiden yrittäjyyskasvatuksesta kiinnostuneiden toimijoiden kanssa.

YES-verkoston toimintatapa on yhteiskehittäminen ja toimintamalli verkostoyhteistyö. YESin verkosto-osaaminen on kykyä ymmärtää verkostoja, tahtoa rakentaa luottamusta, näkemystä vahvistaa osaamista ja halua rakentaa tavoitteellista yhteistyötä. Yhteisen toiminnan kautta pystymme laatimaan yrittäjyyskasvatukselle tavoitteita, luomaan toimenpiteitä ja rakentamaan työkaluja, joiden avulla tavoitteisiin päästään.

YESin palveluja ovat yrittäjyyskasvatuksen kehittämispalvelut, verkostoyhteistyö,  yrittäjyyskasvatuksen valmennukset sekä koulu-yritysyhteistyön mallit ja työkalut. Lisäksi YES tuottaa materiaaleja yrittäjyyskasvatuksen kehittämiseen ja toteuttamiseen.

YESin toimintaa rahoittavat jäsenet ja yhteistyökumppanit.

Mitä uutta yrittäjyyskasvatuksessa?

YES-uutiskirjeestä saat tietoa yrittäjyyskasvatuksen ajankohtaisista asioista, kuten uusista materiaaleista sekä tulevista tapahtumista ja valmennuksista.

Tilaa YES-uutiskirje