YES-VALMENNUKSET

Tarjoamme yrittäjyyskasvatuksen valmennuksia opetushenkilöstölle, opetuksenjärjestäjille ja kunnille. YES-valmennukset antavat valmiuksia yrittäjyyskasvatuksen kehittämiseen ja toteuttamiseen omassa työssä.

Tavoitteenamme on, että opetussuunnitelman tavoitteet yrittäjyyskasvatuksesta toteutuvat ja tulevat osaksi opetusta.

Tulevat kaikille avoimet valmennukset, kuten webinaarit löydät tapahtumakalenteristamme. YES järjestää valmennuksia myös oppilaitos- tai kuntakohtaisesti (ja esimerkiksi veso-koulutuksia), jolloin ne räätälöidään tarpeen mukaan. Pyydä valmennuksia omalta YES-aluetoimijaltasi tai osoitteesta info@yesverkosto.fi.

Tutustu tilattaviin valmennuksiin:

YES LOPS -valmennus

Paikallinen LOPS on tehty, mitä seuraavaksi? YES-verkosto tarjoaa lukioille ja koulutuksen järjestäjille YES LOPS -valmennusta, joka auttaa kehittämään lukiokoulutusta edelleen uuden lopsin mukaisesti.

Lue lisää: YES LOPS -valmennus (pdf)

YES LOPS -valmennus räätälöidään toiveiden mukaan. Kysy lisää YES-aluetoimijaltasi tai osoitteesta valmennukset@yesverkosto.fi.

Tutustu myös uuteen YES LOPS – Opas lukioiden kehittämistyöhön -verkkojulkaisuun.

Verkkokurssi: Mun juttu – Laaja alaisen osaamisen opevalmennus

Mun juttu – Laaja-alaisen osaamisen opevalmennuksessa opit uusia, oppilaslähtöisiä ja oppijoita motivoivia menetelmiä. Saat välineet oppijoiden kokonaisvaltaiseen ohjaamiseen kohti elämää ja työelämää sekä innostavia tehtäviä oman pedagogiikkasi elinikäiseen kehittämiseen.

Lue lisää: Mun juttu -verkkovalmennus (pdf)

Mun juttu -opevalmennus toteutetaan verkkokurssina oppilaitoskohtaisesti. Kysy lisää YES-aluetoimijaltasi tai osoitteesta  valmennukset@yesverkosto.fi.

YES Pedagogiikkapaja

YES Pedagogiikkapajassa opitaan rakentamaan yrittäjämäistä toimintakulttuuria koko oppilaitokseen. Valmennuksessa tutustutaan yrittäjyyskasvatuksen pedagogiikkaan ja otetaan yhdessä oppilaitoksen käyttöön yrittäjyyskasvatuksen työkaluja ja toimintamalleja. Valmennuksessa hyödynnetään YESin Yrittäjyyskasvatuksen työkirjaa.

Valmennus toteutetaan koko oppilaitokseen, kysy lisää omalta YES-aluetoimijaltasi.

YES Tutorope -koulutus 2021

YES Tutorope -valmennuksessa kasvatat asiantuntijuuttasi yrittäjyyskasvatuksessa: tutustut yrittäjyyskasvatuksen pedagogisiin ratkaisuihin ja työelämän ja opettajuuden muutokseen sekä verkostoidut muiden toimijoiden kanssa. Valmennus on laajuudeltaan 10 koulutuspäivää ja siihen kuuluu etä- ja lähiopiskelua.

Seuraava YES Tutoropetus järjestetään syksyllä 2021.