YES-verkoston jäsenyys tarjoaa vaikuttamisväylän yrittäjyyskasvatuksesta innostuneille yksilöille ja yhteisöille.

Tule mukaan vaikuttajaverkostoon!

Valtakunnallisen YES ry:n jäsenyys on nyt avattu kaikille yrittäjyyskasvatuksesta kiinnostuneille. Jäseneksi voi liittyä henkilönä, yrityksenä, organisaationa, oppilaitoksena, yhdistyksenä tai muuna yhteisönä. YES-verkoston jäsenenä pääset kehittämään paitsi verkoston toimintaa, myös suomalaista yrittäjyyskasvatusta.

Tule mukaan yrittäjyyskasvatuksen kehittämisen etujoukkoon – tehdään yhdessä entistä laajempaa ja vaikuttavampaa yhteistyötä!

Henkilöjäsenyys

YES ry:n henkilöjäsenenä voit vaikuttaa. Pääset keskustelemaan ja kehittämään yrittäjyyskasvatusta YES-foorumeissa. Tarjoamme henkilöjäsenille myös alennuksia YES-verkoston järjestämiin maksullisiin tilaisuuksiin ja ensimmäisinä tietoa yhdistyksen järjestämistä tapahtumista ja valmennuksista.

Henkilöjäsenyyden vuosimaksu on 40 € / kalenterivuosi.

Liity henkilöjäseneksi

Yhteisöjäsenyys

YES-verkoston yhteisöjäsenet pääsevät mukaan vaikuttamaan. Tarjoamme yhteisöjäsenille myös alennuksia YES-verkoston järjestämiin maksullisiin tilaisuuksiin ja ensimmäisinä tietoa yhdistyksen järjestämistä tapahtumista ja valmennuksista. Yhteisöjäsenillä on myös mahdollisuus tuottaa yrittäjyyskasvatukseen liittyvää sisältöä YES-verkoston tapahtumiin ja koulutuksiin.

Yhteisöjäsenyyden vuosimaksu on 500 € / kalenterivuosi.

Liity yhteisöjäseneksi

Kannatusjäsenyys

Tarjoamme yrityksille ja organisaatioille mahdollisuuden liittyä YESin kannatusjäseneksi. Kysy lisää: Sanna Lehtonen, p. 045 357 2716, sanna@yesverkosto.fi.