Skip to main content

YES on yrittäjyyskasvattajien oma verkosto.

Tule mukaan vaikuttajaverkostoon!

YES ry on yhdistys, joka kokoaa yhteen kaikki henkilöt ja tahot, jotka tahtovat kehittää yrittäjyyskasvatusta. YES-jäsenyys tarjoaa vaikuttamisväylän yrittäjyyskasvatuksesta innostuneille.

Jäseneksi voi liittyä henkilönä, yrityksenä, organisaationa, oppilaitoksena, yhdistyksenä tai muuna yhteisönä. Jäsenenä pääset kehittämään paitsi verkoston toimintaa, myös suomalaista yrittäjyyskasvatusta.

Jäseninämme on koulutuksenjärjestäjiä, oppilaitoksia, elinkeinoyhtiöitä, kehittämisyhtiöitä, yrittäjäjärjestöjä, yhdistyksiä, työelämän organisaatioita, koulutuksen kehittäjiä, yrittäjiä ja yksityishenkilöitä. Tule mukaan yrittäjyyskasvatuksen kehittämisen etujoukkoon – tehdään yhdessä entistä laajempaa ja vaikuttavampaa yhteistyötä!

Henkilöjäsenyys

YES ry:n henkilöjäsenenä voit vaikuttaa. Pääset keskustelemaan ja kehittämään yrittäjyyskasvatusta YES-foorumeissa. Tarjoamme henkilöjäsenille myös alennuksia YES-verkoston järjestämiin maksullisiin tilaisuuksiin ja ensimmäisinä tietoa yhdistyksen järjestämistä tapahtumista ja valmennuksista.

Henkilöjäsenten oma tilaisuus ovat säännöllisesti järjestettävät Power Hour -tapaamiset, joissa jäsenet voivat rakentaa omaa verkostoaan ja kehittää osaamistaan.

Henkilöjäsenyyden vuosimaksu on 40 € / kalenterivuosi. Jäsenyys uusiutuu automaattisesti.

Liity henkilöjäseneksi

Yhteisöjäsenyys

Yhteisöjäsenet pääsevät mukaan vaikuttamaan. Tarjoamme yhteisöjäsenille myös alennuksia YES-verkoston järjestämiin maksullisiin tilaisuuksiin ja ensimmäisinä tietoa yhdistyksen järjestämistä tapahtumista ja valmennuksista. Yhteisöjäsenillä on myös mahdollisuus tuottaa yrittäjyyskasvatukseen liittyvää sisältöä YES-verkoston tapahtumiin ja koulutuksiin.

Yhteisöjäsenyyden vuosimaksu on 500 € / kalenterivuosi. Jäsenyys uusiutuu automaattisesti.

Liity yhteisöjäseneksi

Kannatusjäsenyys

Tarjoamme yrityksille ja organisaatioille mahdollisuuden liittyä YESin kannatusjäseneksi. Kysy lisää: Sanna Lehtonen, p. 045 357 2716, sanna@yesverkosto.fi.

Kumppanuusyhteistyö

Kiinnostaako kumppanuusyhteistyö YES-verkoston kanssa? Kysy lisää: Sanna Lehtonen, p. 045 357 2716, sanna@yesverkosto.fi.