Skip to main content
6.3.2019

Elinvoimaa KUUMA-kuntiin -iltaseminaari

Helsinki

Yrittäjämäisellä asenteella ja yrittäjyyskasvatuksella hyvinvointia ja elinvoimaa KUUMA-kuntiin!

YES Keski-Uusimaa ja sen toimintaa koordinoiva Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda järjestävät yhdessä Kuuma-seudun, Laurean ja Uudenmaan Yrittäjien kanssa Elinvoimaa KUUMA-kuntiin -iltaseminaarin alueen kuntapäättäjille ja yrittäjille.

Seminaari järjestetään keskiviikkona 6.3.2019 klo 18-20 Keravalla (Keuda-talo, Aimo-auditorio, Keskikatu 3).

Luvassa on mielenkiintoisia puheenvuoroja ja keskusteluja sivistyksen elinvoimatehtävän kehittämisestä sekä yrittäjyyskasvatuksen toteuttamisesta ekosysteemiajattelun näkökulmasta.

Kuuluville pääsevät myös oppilaiden ja opettajien äänet eri oppiasteilta, kun he kertovat yrittäjyyskasvatuksen toteuttamisesta omalla tahollaan. KUUMA-seudun alueella toimiville yrittäjille seminaarissa tarjoutuu tilaisuus vuoropuheluun kuntapäättäjien ja kuntajohdon kanssa yrittäjyyskasvatuksen ja yrittäjyyden kehittämisestä.

Ilmoittaudu 27.2. mennessä osoitteessa

Ohjelma

17.15 Ilmoittautuminen ja kahvitarjoilu

18 Tilaisuuden avaus
Juontaja Joonas Mikkilä, Suomen Yrittäjät
Järjestäjien avauspuheenvuorot: Sanna Lehtonen, Valtakunnallinen YES ry,  Hannu Laurila, Keuda, Kallepekka Toivonen, KUUMA-seutu, Katri Ojasalo, Laurea ja Markku Aalto, Uudenmaan Yrittäjät

18.15 Miten yrittäjyyskasvatuksella tuetaan kuntien elinvoimaisuutta
Sivistyksen elinvoimatehtävän kehittäminen kunnissa – Petrikki Tukiainen, YES-verkosto
Yrittäjyyskasvatuksen toteuttaminen Keski-Uusimaalla – Birgit Eskelinen, YES Keski-Uusimaa – Caset: Opettajat ja opiskelijat eri oppiasteilta

19.15 Teemakeskustelut
Yleisön teemakeskustelut
Juontajan yhteenveto

20.00 Tilaisuuden päätös