Skip to main content
5.6.2023

Kohti muutosta – kasvua kiertotaloudesta

Helsinki/hybridi

Kohti muutosta – kasvua kiertotaloudesta -tapahtumassa eri alojen asiantuntijat kertovat suomalaisen kiertotalouskentän viimeisimmistä trendeistä ja sen sääntelyyn liittyvistä haasteista.

 

Vihreä siirtymä, muutoskyvykkyys ja kiertotalous. Yrityselämä on myllerrysten keskellä. Tule verkostoitumaan tapahtumaan, jossa eri alojen asiantuntijat tuovat esiin näkemyksiään kiertotalouden haasteista ja mahdollisuuksista!

Kohti muutosta – kasvua kiertotaloudesta -tapahtuma pidetään maanantaina 5.6.2023. kello 12.30–18 Haaga-Helia ammattikorkeakoulun Pasilan kampuksella (Ratapihantie 13), mutta voit osallistua siihen myös etäyhteyden kautta.

Tapahtumassa ääneen pääsevät konkaripoliitikko Sirpa Pietikäinen, kauppakorkeakoulu Hankenin vuoden 2022 opettaja Pia Polsa sekä lukuisat yritysmaailman edustajat, jotka jakavat tapahtumassa kokemuksiaan aina toimitusketjun pystyttämiseen liittyvistä haasteista kiertotaloudesta kumpuaviin hyötyihin ja brändilisään. Tapahtuman juontaa kestävän kasvun sanansaattaja Ville Availa.

Kohti muutosta – kasvua kiertotaloudesta -tapahtuman yhteydessä järjestetään myös työpajoja, joissa voit kirkastaa viestintääsi ammattilaisten ohjaamana, etsiä yhdessä uusia keinoja yrityksesi kestävään ja kannattavaan kasvuun tai pohtia muiden kanssa muuttuvan toimintaympäristön suomia mahdollisuuksia omalla toimialallasi.

Tutustu tarkempaan ohjelmaan ja työpajojen sisältöön täällä.

Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin.

Ilmoittaudu tapahtumaan tästä

Huomioithan, että työpajoihin osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista sekä läsnäoloa Haaga-Helian kampuksella.

Tapahtuman järjestävät Climate&Circular Economy Factory -hanke (toteuttajina Haaga-Helia, Jamk ja Novia) ja Yritysten vihreä siirtymä, muutoskyvykkyys ja digitalisaatio  -hanke (toteuttajina Arcada, Diak, Haaga-Helia, HAMK, HUMAK, Laurea, LabAMK, Metropolia ja XAMK).