Skip to main content
13.4.2021 — 31.12.2021

Ketterä oppija -valmennus

omaan tahtiin verkossa

Sinustako ketterä oppija? Hyödynnä SnellmanEDUn maksuton koulutus!

Haluatko kehittää ajanhallinta-, etätyö- ja ongelmanratkaisutaitojasi? Kiinnostavatko tunnetaidot ja tiimityöskentelyn kehittäminen? Tai kaipaavatko digitaitosi päivitystä?

SnellmanEDU on käynnistänyt Opetushallituksen hankerahoituksella valtakunnallisen Ketterä oppija -valmennuksen.

Valmennus on 4 opintopisteen laajuinen maksuton opintokokonaisuus, joka suoritetaan oman aikataulun mukaisesti verkossa, noin 1–3 kuukauden aikana. Voit olla miltä tahansa ammattialalta ja koulutustasolta – riittää että sinulla on halu kehittää työelämä- ja digitaitoja.

Valmennus alkaa omien työelämä- ja digitaitojen arvioinnilla sekä henkilökohtaisen oppimissuunnitelman tekemisellä, jonka jälkeen pääset valitsemaan sinua kiinnostavat kurssit. Valittavinasi on 4–6 kurssia seuraavista aiheista: Ajanhallinta, Ajatteluntaidot, Etätyötaidot, Hyvinvointitaidot, Itsensä johtaminen, Luovuus, Ongelmanratkaisutaidot, Oppimaan oppiminen, Palvelumuotoilu, Projektityöskentely, Resilienssi, Tiimityötaidot, Tunnetaidot, Vuorovaikutustaidot, Aloitteleva digikäyttäjä, Perusdigikäyttäjä, Hyötydigikäyttäjä.

Lue lisää ja ilmoittaudu: https://snellmanedu.fi/keto-hanke.

Ketterä oppija -valmennuksen tarjoaa yhdeksän kesäyliopiston yhteinen KETO – Ketterä oppija työssä ja työtä hakemassa -hanke. Hanketta rahoittaa Opetushallitus ja se jatkuu vuoden 2021 loppuun saakka. Hanke on suunnattu erityisesti työttömille ja/tai työttömyysuhanalaisille, mutta Ketterä oppija -valmennus sopii kaikille digi- ja työelämätaitojen kehittämisestä kiinnostuneille.