Skip to main content
29.3.2023 — 26.9.2023

Koulutus: Vaikuttavuudesta liiketoimintaa – uusia työkaluja yrittäjyyskasvatukseen

verkossa

Ekologinen, sosiaalinen ja yhteiskunnallinen vaikuttavuus on vahvasti läsnä nuorten liikeideoissa ja yrittäjyysidentiteetissä. Nuoret haluavat vaikuttaa, tehdä merkityksellistä työtä, ratkoa yhteiskunnallisia ongelmia ja olla hyödyksi ympäristölleen, yhteisölleen ja muille. Jotta nuoret kokevat yrittäjyyden tarjoavan keinoja rakentaa parempaa yhteiskuntaa, pitää meidän pystyä vastaamaan nuorten kysymyksiin ja tarjoamaan vaikuttavuuden työkaluja. 

Yhteiskunnallisten yritysten liitto ARVO ry:n Vaikuttavuudesta liiketoimintaa -koulutus tarjoaa työkaluja kehittää ja syventää yrittäjyyskasvatustaitoja vaikuttavuusteemoista.

Koulutuksesta saat työkaluja nuorten yrittäjien liikeideoiden vaikuttavuuden sparraamiseen ja vaikuttavuudesta viestintään.

Koulutus koostuu viidestä maalis-syyskuussa järjestettävästä webinaarista sekä viidestä myöhemmin syksyllä eri puolilla Suomea järjestettävästä tapaamisesta. Voit osallistua yhteen webinaariin tai koko sarjaan. Ensimmäinen webinaari ”Yritystoiminnan vaikuttavuuden ABC” järjestetään ke 29.3. klo 14–15.30. 

Maksuton koulutus on suunnattu opinto-ohjaajille, opettajille sekä muille yrittäjyyskasvatustoimijoille. 

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan: https://arvoliitto.fi/vaikuttavuudesta-liiketoimintaa-uusia-tyokaluja-yrittajyyskasvatukseen

Ilmoittaudu koulutukseen

Koulutus toteutetaan Yksityisyrittäjäin säätiön tuella.