Skip to main content
12.5.2022

Maailman suurin virtuaalinen yritysvierailu

Oulu

Tuo oppilaasi ja opiskelijasi maailman suurimmalle virtuaalivierailulle Nokian Oulun yksikköön – osallistua voit mistä päin Suomea tahansa!

Huom! Tapahtuman ajankohta muuttui, uusi päivämäärä on 12.5.

Työn Taitajat ja Nokia järjestävät maailman suurimman virtuaalisen yritysvierailupäivän torstaina 12. toukokuuta 2022.

Kaikille avoimeen ja maksuttomaan virtuaalivierailuun voivat osallistua yksittäiset henkilöt, luokat ja opiskelijaryhmät sekä muut aiheesta kiinnostuneet.

Eri ikäryhmille on omat vierailuajat, joiden sisällöt on suunniteltu ikäryhmien mukaan. Sisällöt linkittyvät monipuolisesti opetussuunnitelman laaja-alaisen osaamisen kokonaisuuksiin ja eri oppiaineisiin.

Päivän aikana nähdään, mitä Nokian Oulun yksikössä tapahtuu, miten Nokian kehittämät ratkaisut vaikuttavat arkeen, millaisia ammatteja Nokialla on ja miltä näyttää työpäivä Nokialla. Nokialaisten tarinoiden kautta opitaan, millaista osaamista Nokialla tarvitaan ja millaisilla oppiaine- ja opintojen valinnoilla voi työllistyä Nokialle.

Virtuaalivierailun aikataulu

Jokainen vierailu kestää noin 45 minuuttia.

  8:30-9:15 1.–2. luokat
  9:30-10:15 Varhaiskasvatus ja esiopetus
  10:30-11:15 3.-6. luokat
  12:30-13:15 7.-9. luokat
  13:30-14:15 Ammatillinen toinen aste
  14:30-15:15 Lukio
  16:00-16:45 Korkeakoulu & kansainväliset osaajat (this session is in English)

Osallistuminen

Ilmoittaudu maailman suurimpaan yritysvierailuun tapahtumasivulla businessoulu.com/fi/tapahtumat/maailman-suurin-virtuaalinen-yritysvierailu.

Vierailupäivä järjestetään Microsoft Teams -tapahtumana. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille ennen tapahtumaa. Osallistujat eivät tarvitse mikrofonia tai kameraa.

Vierailupäivään voi halutessaan valmistautua innostavilla ennakkotehtävillä. Ennakkotehtävät julkaistaan huhtikuun alussa tapahtumasivulla businessoulu.com/fi/tapahtumat/maailman-suurin-virtuaalinen-yritysvierailu, josta löytyy myös tarkempaa tietoa tapahtumasta.