Skip to main content
18.4.2024

Maailman suurin virtuaalinen yritysvierailu: rakennusteollisuus

YouTube

Työn Taitajat -ohjelma järjestää yhdessä rakennusteollisuuden yritysten kanssa maailman suurimman virtuaalisen yritysvierailupäivän 18.04.2024.

Vierailupäivä lähetetään livelähetyksenä Oulun kaupungin YouTube-kanavan kautta, ja sen tavoitteena on tehdä rakennusala ja sen tarjoamat uramahdollisuudet tutuksi.

Vierailun aikana nähdään, millaisia yrityksiä ja ammatteja rakennusteollisuuden alalla on, miltä näyttää työpäivä alalla ja millaisia taitoja alalla tarvitaan. Uratarinoiden kautta opitaan, millaista osaamista ja asennetta alalla tarvitaan sekä millaisilla oppiaine- ja opintojen valinnoilla voi työllistyä alalle.

Vierailupäivä on kaikille avoin ja maksuton. Siihen voivat osallistua yksittäiset henkilöt, luokat ja opiskelijaryhmät sekä muut aiheesta kiinnostuneet. Päivä sisältää kohdennetut sisällöt eri ikäisille lapsille ja nuorille.

Tutustu päivän ohjelmaan, osallistumisohjeisiin ja ennakkotehtäviin osoitteessa businessoulu.com/fi/tapahtumat/maailman-suurin-virtuaalinen-yritysvierailu.