Skip to main content
11.12.2020

Mikä IEE-ohjelma? Opettaja, tule tutustumaan!

VirtualHub

Uusi IEE-ohjelma on suunnattu 15–26 -vuotiaille nuorille, jotka tahtovat jatkojalostaa omaa ideaansa ja kaipaavat siihen työkaluja. Tule työpajaan kokeilemaan, miten ohjelma toimii.

Uusi kansainvälisellä yhteistyöllä luotu International Entrepreneurship Education (IEE) -yrittäjyyskasvatusohjelma on tarkoitettu nuorille, joilla on idea ja jotka haluavat tehdä asialle jotain, mutta tarvitsevat työkaluja ja tukea aloittaakseen. Yksivuotisen ohjelman pääpaino on yrittäjämäisen asenteen ja tulevaisuuden yrittäjyystaitojen kehittämisessä.

IEE-ohjelma toimii parhaimmillaan siirtymävaiheessa koulutusasteelta toiselle. Se on myös modulaarinen, jolloin sen osilla voidaan täydentää jotain olemassa olevaa ohjelmaa tai opettaja voi soveltaa moduuleita omaan opetukseensa. Ohjelman voi ottaa myös kokonaisuudessaan osaksi oppilaitoksen opetussuunnitelmaa.

Miten ohjelma toimii? Tule työpajaan kokeilemaan itse

IEE-ohjelma on juuri valmistunut, ja opas sen käyttöön valmistuu vuodenvaihteessa. Nyt sinulla on tilaisuus tutustua ohjelmaan ennakkoon sen tekijän johdolla! YES-verkosto järjestää IEE-ohjelman työpajan verkossa perjantaina 11.12.2020 klo 9–10.

IEE-työpajassa kokeillaan ja avataan yhdessä IEE-ohjelman osia ja etsitään uusia, virkistäviä näkökulmia omaan opetukseen. Työpaja pidetään verkossa VirtualHub -alustalla, joka mahdollistaa osallistavan tiimioppimisen. Tuloksena saamme aikaan ideoita, joista voi kehittyä uusia ratkaisuja yrittäjyysopintoihin.

Työpajan vetää Educraftorin valmentaja Juhani Koivuviita. Koivuviita on yksi Educraftor Oy Ab:n perustajista. Hän vastaa yrityksen valmennusohjelmien suunnittelusta ja toimii niissä tiimivalmentajana. Juhani on ollut kehittämässä IEE-ohjelmaa sen alusta asti eli syksystä 2018.

IEE-ohjelma soveltuu etenkin opettajille ja opinto-ohjaajille, jotka valmistavat oppijoita siirtymävaiheessa (9. luokan jälkeen / 2. asteen opintojen jälkeen), mutta työpaja sopii erinomaisesti kaikille yrittäjyysopinnoista vastaaville opettajille ja opetussuunnitelman kehittäjille.

Näin osallistut:

Ilmoittaudu työpajaan etukäteen täällä.

Yhteiseen työskentelytilaan pääset tästä: https://live.remo.co/e/yes-tyopaja-iee-ohjelmasta. Virtuaalinen huone aukeaa 10 min ennen työpajan alkua.

Tulethan mukaan tietokoneella (ei puhelimella tai tabletilla) ja käytä selaimena joko Chromea, Firefoxia tai Safaria. Näin varmistamme sujuvan yhteyden.

Lisätiedot:
Juhani Koivuviita
juhani@educraftor.com
044 0644 755

Yrittäjyyskasvatusohjelma International Entrepreneurship Educationin (IEE) ovat luoneet kolme kumppaniorganisaatiota: Educraftor (Suomi), VitaTiim (Viro) ja IamTrading / MillCamp Academy (Tanska) – Erasmus+ hankkeessa 2018–2020. Lisätietoa IEE-ohjelmasta (englanniksi): www.craftorship.com