Skip to main content
1.9.2023

MY Studio -webinaari: Korkeakoulusta yrittäjäksi – tiedolla ja taidolla

verkossa

Miten akateeminen yrittäjyys eroaa muusta yrittämisestä – vai eroaako?

Oulun yliopisto järjestää perjantaina 1.9. kello 12.30 – 13.15 MY Studio -webinaarin aiheella Korkeakoulusta yrittäjäksi – tiedolla ja taidolla.

Yrittäjille, yrityskehittäjille ja kaikille yrittäjyydestä kiinnostuneille suunnattu webinaari antaa näkökulmia akateemiseen yrittäjyyteen. Miten korkeakoulusta voi hypätä yrittäjäksi? Webinaarissa kuulet, kuinka akateemisen yrittäjän matka alkaa ja mitä yrittäjän tiellä voi tapahtua kotimaassa tai kansainvälisesti.​ Miten kaupallistetaan huippututkimus ja keksinnöt?

Simo Kekäläisen vieraana studion sohvalla ovat Muon Solutionsin toimitusjohtaja, geologi Marko Holma ja Oulun yliopiston Innovaatiokeskuksen projektiasiantuntija Ville Saarenpää. Etäpuheenvuoron pitää AKY – Akavalaisten Yrittäjien puheenjohtaja Timo Saranpää ja alkuorientaation keskustelulle antaa videon muodossa matkailuyrittäjä Heidi Savolainen Seikkailuapinat Oy:stä.

Webinaarin yleisöltä saadaan mukaan kysymyksiä, joihin vastataan keskustelun lopuksi.Tapahtumaan ei tarvitse ilmoittautua. Liity mukaan tästä Zoom-linkistä.