Skip to main content
30.10.2019

OSATA – Osaamispolkuja tulevaisuuteen -hankkeen loppuseminaari

Helsinki

Tapahtumassa kuulet, miten hankkeessa kehitetyt harjoitukset on viety osaksi oppilaitoksen arkea. Lisäksi seminaarissa voi kokeilla hankkeessa kehitettyjä harjoituksia.

Osata – osaamispolkuja tulevaisuuteen -hankkeen loppuseminaari pidetään Helsingissä 30. lokakuuta kello 12–16.

Hankkeen keskiössä on ollut osaamisidentiteetin käsite ja sitä tukevien ohjauksen menetelmien kehittäminen. Hankkeessa on tuotettu ammatillisille oppilaitoksille toimintamalli ja työkaluja, joilla osaamisidentiteetin kehittymistä tuetaan opintojen alkuvaiheesta lähtien, jatkokoulutusvalintaan ja työelämään siirtymiseen saakka.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu 23.10.2019 mennessä: osata.fi/loppuseminaari.

Hankkeen toteuttavat Turun yliopiston Tulevaisuuden tutkimuskeskus (koordinoija), Hämeen ammattikorkeakoulu, Oulun ammattikorkeakoulu, Opiskelun ja koulutuksen tutkimussäätiö, Raahen koulutuskuntayhtymä Brahe, Seinäjoen koulutuskuntayhtymä Sedu ja Kemi-Tornionlaakson koulutuskuntayhtymä Lappia. Yhteistyökumppaneina ovat Suomen Ammattiin Opiskelevien Liitto SAKKI, Suomen Opiskelija-Allianssi OSKU ja Suomen opiskelijakuntien liitto SAMOK.OSATA -Osaamispolkuja tulevaisuuteen (S20812) -hanke toteutetaan 1.9.2016–31.12.2019 välisenä aikanaja sitä osarahoittaa Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus ohjelmasta Kestävää kasvua ja työtä 2014–2020.