Skip to main content
1.11.2023 — 29.2.2024

Spring-ideakilpailu 15–19-vuotiaille

kilpailu

Tarjoa nuorille mahdollisuus vaikuttaa tulevaisuuteen.

Nuorten usko maailman tulevaisuuteen on tutkimusten mukaan ollut koetuksella jo pidemmän aikaa. Nuoret myös kokevat, että heillä ei ole tarpeeksi mahdollisuuksia vaikuttaa tulevaisuuteen.

Spring-ideakilpailun tarkoitus on vahvistaa nuorten toimijuutta ja tulevaisuususkoa, ja se tarjoaa 15–19-vuotiaille nuorille mahdollisuuden vaikuttaa itselle tärkeisiin asioihin.

Kilpailussa etsitään ideoita, jotka tekevät maailmasta paremman ja toiveikkaamman. Kilpailuun osallistutaan 3–5 hengen tiimillä ja hakuaika on 1.11.2023-29.2.2024.

Kilpailun palkintona on neljän viikon kesätyö oman idean edistämisen parissa.

Inspiroidu Springistä katsomalla ensimmäisen toteutuksen koostevideo YouTubesta.

Mitä Spring tarjoaa opettajalle?

Spring on mahdollisuus opettaa nuoria ideoimaan uutta ja vaikuttamaan heille tärkeisiin asioihin.
  • Spring on käytännöllinen lähestymistapa kestävän tulevaisuuden teemoihin, tulevaisuuskasvatukseen ja yrittäjyyskasvatukseen.
  • Spring on nuorten tulevaisuuden taitojen ja tulevaisuususkon vahvistamista: Auta nuoria kehittämään mahdollisuuksien tunnistamista, luovuutta, kriittistä ajattelua, tiimityötä ja yrittäjämäistä asennetta.

Sinun roolisi on toimia prosessin ohjaajana, kysymysten kysyjänä ja nuorten itseluottamuksen tukijana. Springin toteuttamiseen ja markkinoimiseen on saatavilla valmiit materiaalit.

Innosta, kannusta, haasta ja opi samalla itse! Lue lisää osoitteessa thisisspring.fi.

Springin toteutuksesta vastaa Lasten ja nuorten säätiö.