Skip to main content
21.5.2021

Tralla.fi:n virtuaalinen yrittäjävierailu

verkossa

Tralla.fi järjestää virtuaalisen yrittäjävierailun oppilaitoksille perjantaina 21.5.2021 klo 9-10. Yrittäjävierailulla mukana sarjayrittäjä Johannes Laine.

Virtuaaliselle yrittäjävierailulle ovat tervetulleita kaikki opettajat opiskelijoidensa kanssa. Vierailu soveltuu parhaiten yläkouluille ja toisen asteen oppilaitoksille, mutta vierailulle ovat lämpimästi tervetulleita myös muut teemasta kiinnostuneet.

Osallistuminen vierailulle on helppoa. Avaa vain linkki ja tule mukaan yrittäjävierailulle virtuaalisesti linkin kautta. Ei ennakkoilmoittautumista tai kirjautumista. Vierailu on maksuton. Vierailu sopii myös etäopetukseen ja opiskelijat voivat itsenäisesti osallistua vierailulle linkin kautta esimerkiksi kotoa käsin.

Yrittäjävierailulla oppilaat ja opiskelijat pääsevät kuulemaan muun muassa Johannes Laineen yrityksistä sekä tutustumaan häneen yrittäjänä. Johannes Laine on mukana yli kymmenessä yrityksessä. Hän kuvailee itseään intohimoiseksi sarjainnostujaksi ja unelmien toteuttajaksi. Johannes tekee myös Kohti unelmia -podcastia. Johanneksesta voit lukea lisää osoitteessa www.johanneslaine.fi.

Lue lisää ja osallistu osoitteessa tralla.fi/yrittajavierailu.