Skip to main content
3.9.2020

Tulevaisuuden opettajuus -kirjan julkaisuseminaari

Jyväskylä ja verkossa

Ammatillisen koulutuksen opettaja, opettajaopiskelija tai koulutuksen kehittäjä ja uudistaja, tule keskustelemaan opettajuuden muutoksesta laajenevissa oppimisen ympäristöissä.

Tulevaisuuden opettajuutta haastavat pedagogisesti mielekkäät osaamisen ja arvioinnin käsitteet ja käytännöt, jatkuvan oppimisen kysymykset sekä dialogisten ja digitaalisten ratkaisujen mahdollisuudet.

Kun JAMKin ammatillisen opettajakorkeakoulun opettajankouluttajat yhteistyökumppaneineen tarttuivat toimeen, syntyi tulevaisuuteen katsova julkaisu. Artikkeleissaan se ottaa kantaa muuttuvan ammatillisen koulutuksen, laajentuvien oppimisympäristöjen ja ohjauksen kysymyksiin myös erityisen tuen, saavutettavuuden ja osallisuuden näkökulmista.

YES ry:n toiminnanjohtaja Sanna Lehtonen on myös ollut mukana kirjoittamassa julkaisuun artikkelia Jatkuva oppiminen ja yrittäjyystaidot opettajan tulevaisuusosaamisena yhdessä Piia Kolhon ja Anne Hakalan kanssa.

Tulevaisuuden opettajuus -kirjan julkaisuseminaari pidetään torstaina 3.9.2020 kello 12–14 Jyväskylässä (Auditorio Dynamo, Piippukatu 2).  Voit osallistua etänä tai paikan päällä.

Vierailevana puhujana seminaarissa kuullaan apulaisprofessori Kaija Collinia, teemana tulevaisuuden oppiminen.

Lue lisää ja ilmoittaudu JAMKin sivuilla.