Skip to main content
7.11.2019

Tunne Työ – suunnittele ura -hankkeen loppuseminaari

Helsinki

Hankkeessa on kahden vuoden aikana kehitetty lukioiden työelämälähtöistä pedagogiikkaa ja erilaisia työelämäyhteistyömalleja yhdessä eri kumppaneiden kanssa.

Tunne Työ – suunnittele ura -hankkeen loppuseminaari järjestetään torstaina 7.11.2019 klo 13–16 kauppakeskus REDIn elokuvateatteri Cinamonissa (Hermannin rantatie 5, Helsinki).

Tapahtuma on suunnattu Tunne Työ – suunnittele ura -hankeverkostolle (hanketoteuttajien asiantuntijaopettajat ja hallinnon henkilöstö), yhteistyökumppaneille sekä kaikille lukioiden työelämälähtöisestä pedagogiikasta ja työelämäyhteistyön kehittämisestä (LOPS2021) kiinnostuneille.

Seminaarin avaa Helsingin kaupungin kasvatuksen ja koulutuksen apulaispormestari Pia Pakarinen. Pääosassa tilaisuudessa ovat hankkeen kehittäjät ja opiskelijat oppilaitoksista.

Tilaisuudessa esitellään sähköinen Tralla.fi-palvelu, jonne Tunne Työ -hankkeessa kehitetyt mallit ja käytännöt jaetaan valtakunnallisesti kaikkien lukioiden käyttöön.

Tilaisuus päättyy media-alan vaikuttajan, Ellun Kanojen työyhteisöasiantuntijan ja työyhteisövalmentajan Anna Perhon puheenvuoroon.

Lue lisää ja ilmoittaudu 29.10.2019 mennessä: tunnetyo.fi/loppuseminaari.

 

Tunne Työ – suunnittele ura (S20945) on laaja kumppanuushanke lukioiden työelämälähtöisten mallien, opetus- ja ohjaushenkilöstön työelämätuntemuksen ja työelämälähtöisen pedagogiikan kehittämiseksi. Hankkeen (2017-2019) päätoteuttaja on Helsingin kaupunki ja osatoteuttajia ovat neljä lukiokoulutuksen järjestäjää: Espoo, Vantaa, Lahti ja Lappeenranta sekä Saimaan ammattikorkeakoulu, Perho Liiketalousopisto ja Nuori Yrittäjyys ry. Hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto.