Skip to main content
18.1.2019 — 22.3.2019

Uskalla Yrittää -semifinaalikiertue

Ympäri Suomea

Uskalla Yrittää -kilpailun semifinaalit pidetään ympäri Suomea 18.1.–22.3.

Voittoa tavoittelemattoman Nuori Yrittäjyys ry:n järjestämässä Uskalla Yrittää -kilpailussa on mukana n. 600 uutta yritystä, joita peruskoulun oppilaat ja toisen asteen opiskelijat ovat perustaneet tänä lukuvuonna kouluissaan Vuosi yrittäjänä -ohjelmassa. Semifinaalit järjestetään yhteistyössä kansallisen YES-verkoston ja paikallisten oppilaitosten kanssa.

Semifinaaleissa nuoret yrittäjät esittelevät ja myyvät tuotteitaan ja palveluitaan messutapahtumissa kauppakeskuksissa. Yrittäjistä ja liike-elämän ammattilaisista koostuva tuomaristo valitsee ja palkitsee parhaat, jotka etenevät toukokuussa Helsingissä järjestettävään finaaliin.

Katso semifinaalien aikataulu ja paikkakunnat: uskallayrittaa.fi/semifinaalit

Uskalla Yrittää -finaalin paras toisen asteen nuorten yritys edustaa heinäkuussa Suomea Nuori Yrittäjyys -yritysten EM-kisoissa Ranskassa Lillessä. Viime kesänä hyönteisruokafirma Bugman´s Best Etelä-Tapiolan lukiosta voitti pronssia.

Lisätietoa semifinaaleista ja NY-yritysten ilmoittautumisesta löydät osoitteesta uskallayrittaa.fi. Finaalin lähestyessä sivustolla pääset myös tutustumaan finalistiyrityksiin sekä tutustumaan opettajille suunnattuun ohjelmaan.

YES-verkosto toimii opettajien apuna ohjelman käyttöönotossa, auttaa yritysten kanssa verkostoitumisessa ja järjestää ohjelmakoulutusta. Lue lisää YESin NY-aluepalveluista.