Skip to main content
14.10.2021

Webinaari: Projektioppimisen ABC

verkossa

Projektit ovat olennainen osa työelämää. Osaatko opettajana ohjata projektityöskentelyä parhaalla mahdollisella tavalla? Entä tiedätkö tyypillisimmät sudenkuopat?

Projektit ovat osa työelämää ja tapa tehdä työtä. Projekteissa opitaan monia työelämässä tarvittavia taitoja, kuten tiimityötä, viestintää, luovuutta, ongelmanratkaisua ja johtajuutta. Projektit ovatkin erinomaisia työelämäosaamisen kartuttajia sekä työelämäsuhteiden rakentajia.

Opettaja, haluatko lisää tietoa projektioppisesta sekä käytännön työkaluja ohjaamiseen?

YES-verkosto järjestää maksuttoman Projektioppimisen ABC -webinaarin torstaina 14.10. klo 14.30–16.

Koulutus on suunnattu erityisesti lukion opettajille, mutta myös muiden kouluasteiden opettajat ovat tervetulleita. Kouluttajana toimii Suomen ykköskouluttaja Tapu Holttinen.

Webinaarin sisältö:

  • Projektityöskentelyn prosessi ja tärkeimmät työkalut
  • Opettajan rooli projektissa
  • Projektin ohjauksen kriittiset tekijät

Webinaarissa esitellään käytännön työkaluja, joiden avulla opettaja voi ohjata projektin etenemistä. Käymme yhdessä läpi tyypillisimmät sudenkuopat, joihin tiimit voivat tekemisessään pudota. Pohdimme myös opettajan roolia projekteissa sekä ylipäänsä projektien sopivuutta lukio-oppimisen arjessa.

Vaikka webinaarin näkökulma on oppijoiden tekemissä projekteissa, on projektin prosessin ja työkalujen tietämisestä hyötyä myös opettajien omissa projekteissa.

Webinaarissa on myös aikaa yhteiselle ihmettelylle ja keskustelulle. Tervetuloa! Ilmoittauduthan viimeistään 12.10.2021.

Ilmoittaudu webinaariin tästä

Tapu Holttinen on pitkän linjan yrittäjyyskasvatuksen kehittäjä ja työelämälähtöisen koulutuksen uudistaja. Yrittäjänä hän on toiminut niin opetussuunnitelmien sparraajana, yrittäjyyttä synnyttävien oppimisympäristöjen kehittäjänä kuin opettajien työelämäosaamisen valmentajana. Nykyisin hän toimii tiimivalmentajana Jyväskylän ammattikorkeakoulun Tiimiakatemiassa valmentaen tiimiyrittäjiä kohti tradenomin tutkintoa.