Skip to main content
20.4.2021

YES ry:n henkilöjäsenten Power Hour

verkossa

Tervetuloa mukaan YES ry:n henkilöjäsenten huhtikuun Power Houriin!

Tämä tapahtuma on tarkoitettu vain YES ry:n jäsenille. Jos tahdot vielä liittyä jäseneksi ennen yhteistä Power Houria, voit tehdä sen täällä.

Työskenteletkö voimavyöhykkeelläsi?

YES ry:n henkilöjäsenten huhtikuun Power Hour järjestetään Zoom-ympäristössä tiistaina 20.4. kello 14.30–15.45 ja sen aiheena on vahvuuslähtöinen valmennus.

Power Hourissa Helinä Nurmenniemi ja Katja Kiiski esittelevät vahvuudet esille nostavaa valmennusta. He kertovat alustuksessa esimerkkejä ja osallistujien kokemuksia valmennuksesta oman osaamisen kehittämisen tukena.

Alustuksen jälkeen keskustelemme aiheesta ja jaamme kokemuksia leppoisasti yhdessä tai pienissä ryhmissä.

Voit tehdä ennakkoon VIA-Instituutin luonteenvahvuuskartoituksen osoitteessa https://www.viacharacter.org/ (Valitse vasemmasta ylälaidasta kieleksi suomi ja klikkaa oikean ylälaidan linkkiä Osallistu ilmaiseen kyselyyn).

Ilmoittaudu mukaan Power Houriin viimeistään maanantaina 19.4.2021.

Lämpimästi tervetuloa vaihtamaan ajatuksia!

Ilmoittaudu Power Houriin tästä

Helinä Nurmenniemi toimii Centrialla TKI- asiantuntijana ja toimii Voimakehälisenssivalmentajana. VOIMAKEHÄ® valmennus tarjoaa vankkaan tutkimustietoon perustuvan mallin, jäsennyksen ja menetelmän vahvuuslähtöiseen ohjaamiseen ja valmentamiseen sekä johtamiseen ja esimiestyöhön.

Power Hourin vetäjänä toimii YES ry:n hallituksen jäsen ja itsekin YES ry:n henkilöjäsen Marja Heinistö.

YES Power Hour on YESin henkilöjäsenten oma foorumi, jossa innostutaan, jaetaan kokemuksia, opitaan uutta ja ennen kaikkea ollaan yhdessä saman teeman innoittamana. Tapaamisten teema valitaan yhdessä. Keskustelu ja tekeminen on vapaamuotoista, tarvittaessa hyödynnetään asiantuntijoita alustajina. Foorumi kokoontuu säännöllisesti virtuaalisesti, jatkossa on tarkoitus järjestää tapaamisia myös fyysisesti.