Skip to main content
23.9.2019

YES-webinaari: Työelämäorientoitunut projektioppiminen

Mitä projektioppiminen on? Miten voin hyödyntää projektioppimista työelämäyhteistyössä?

Tervetuloa maksuttomaan YES-webinaariin Työelämäorientoitunut projektioppiminen maanantaina 23.9.2019 kello 15–16.

Ilmoittaudu webinaariin

Ilmoittaudu viimeistään 19.9. Voit myös ilmoittautua, vaikka et pääsisi osallistumaan. Voit katsoa webinaaritallenteen jälkikäteen.

Webinaarissa esitellään työelämäorientoituneen projektioppimisen pedagoginen malli, joka on ollut webinaarin kouluttajana toimivan Solja Upolan väitöskirjan aiheena.

Projektioppimisen pedagogiikka on yhteisöllistä ja toiminnallista, jossa hyödynnetään jaettua asiantuntijuutta ja jossa oppiminen viedään oppilaitoksen ulkopuolelle autenttisiin oppimisympäristöihin.

Projektien toimeksiantoina toteutetaan todellisia elinkeinoelämän tarjoamia tehtäviä.

Webinaarista saat tietoa projektin etenemisprosessista sekä opit, mitä projektioppiminen on sen kolmen eri toimijan eli opiskelijan, opettajan ja työelämän toimeksiantajan näkökulmasta. Näitä oppeja voit hyödyntää myös omissa työelämäprojekteissasi!

Lehtori, FT Solja Upola toimii markkinointiviestinnän lehtorina Lapin koulutuskeskus REDUssa. Hän on tutkinut projektioppimisen pedagogiikkaa yli 10 vuotta oman työnsä ohessa toteuttaessaan satoja erilaisia projekteja elinkeinoelämän toimeksiantoina ja väitellyt tammikuussa aiheesta.

Tutustu väitöskirjan verkossa: Työelämäorientoitunut projektioppiminen ammatillisen koulutuksen kontekstissa

Ilmoittaudu webinaariin

Webinaari järjestetään osana YES Tutorope-hanketta, jota tukee opetus-ja kulttuuriministeriö.