Skip to main content
14.3.2019 — 21.3.2019

YES-webinaarisarja maaliskuussa: teemana ketterä oppiminen

Mitä on ketterä oppiminen? Miten koulu voi tukea ketterän oppimisen valmiuksien kehittymistä? Osallistu webinaariin!

Tervetuloa kuulemaan ja keskustelemaan ketterästä oppimisesta! Työelämän muutoksen myötä työstä on tullut jatkuvaa uuden oppimista. Työelämässä täydennyskoulutusten rinnalle onkin noussut uusi tapa oppia: ketterä oppiminen. Miten koulut voivat antaa nuorille valmiudet työelämän vaatimaan ketterään oppimiseen? Toisaalta koulut ovat myös opettajien ja muiden henkilöiden työpaikka. Miten koulut voivat tukea oman henkilöstönsä ketterää oppimista?

Webinaarit tarjoavat tietoa ketterästä oppimisesta kahdesta eri näkökulmasta: yksilön ja organisaation. Kouluttajana toimii Leenamaija Otala, tekniikan tohtori ja Aalto-yliopiston ja Tampereen teknillisen yliopiston dosentti. Otalalla on pitkä kokemus osaamisen kehittämisestä, oppimisesta ja johtamisesta. Hän on julkaissut yli 20 kirjaa, joista viimeisin käsittelee ketterää oppimista.

Webinaari 1: Ketterän oppimisen ABC torstaina 14.3. klo 15–16

Webinaarissa käsitellään ketterää oppimista yksilön kannalta. Kuulet mm. tavoista, joilla voi oppia ketterästi koulussa tai työpaikalla. Lisäksi opit, millaisia valmiuksia ketterä oppiminen pitää sisällään ja miksi itse kunkin on tärkeää hallita näitä valmiuksia.
Ilmoittaudu webinaarisarjan 1. osaan ti 12.3. mennessä tämän linkin kautta:

https://fi.surveymonkey.com/r/YESwebinaarit2019

Webinaari 2: Ketterä oppiminen: koulu oppivana organisaationa torstaina 21.3. klo 15–16

Webinaarissa syvennytään kouluun oppivana organisaationa eli oppimispaikkana, jossa ketterä oppiminen voi toteutua. Samalla kuulet, miten koulut voisivat tukea oman henkilöstönsä ketterää oppimista.
Ilmoittaudu webinaarisarjan 2. osaan ti 19.3. mennessä tämän linkin kautta:

https://fi.surveymonkey.com/r/YESwebinaarit2019

 

YES-webinaarisarja järjestetään osana Valtakunnallisen YES ry:n koordinoimaa ja Euroopan sosiaalirahaston rahoittamaa YES – Lukiot työelämään -hanketta. Hankkeessa on mukana 17 lukiota eri puolilta Suomea, jotka rakensivat vuosina 2016–2018 työelämälähtöisempää lukiokoulutusta muun muassa kehittämällä ja pilotoimalla erilaisia konkreettisia malleja lukioiden työelämäyhteistyöhön. Hanke päättyy 31.3.2019. Lue lisää hankkeesta täällä.