Skip to main content
27.9.2023 — 28.9.2023

YKTS2023 Yrittäjyyskasvatuspäivät

Turku

Yrittäjyyskasvatuspäivät on Yrittäjyyskasvatuksen Tutkimusseuran  yhteistyössä vaihtuvan korkeakoulun kanssa järjestämä vuosittainen konferenssi.

 

Tänä vuonna Yrittäjyyskasvatuspäivät järjestetään Turussa 27.-28.9.2023.

Konferenssin teemana on Kriittisiä ja reflektiivisiä näkökulmia yrittäjyyskasvatukseen. Tavoitteena on herättää keskustelua yrittäjyyskasvatuksessa vallitsevan yrittäjyyden hyötyjen korostavan positiivisuusharhan ympärillä: Toteutetaanko yrittäjyyskasvatusta kyseenalaistamatta totuttuja didaktisia ja pedagogisia ratkaisuja? Toteutetaanko yrittäjyyskasvatusta inklusiivisesti? Mitkä ovat yrittäjyyskasvatuksen mahdolliset tahattomat tai negatiiviset oppimistulokset?

YKTS Yrittäjyyskasvatuspäivät on suunnattu yrittäjyyskasvatuksesta kiinnostuneille tutkijoille, opettajille sekä käytännön toimijoille. Tapahtuman erityisenä tavoitteena on lähentää tutkimuksen ja käytännön yhteyttä.

Konferenssimuotoinen kahden päivän tilaisuus tarjoaa innostavia keynote-puheenvuoroja, tutkimusesityksiä, hanke- ja case-esityksiä sekä toiminnallisia työpajoja.

Yrittäjyyskasvatuspäivien ohjelma ja ilmoittautumistiedot päivittyvät ohjelmasivulle sites.utu.fi/ykts2023.

Tänä vuonna myös HankeHUB!

Osana yrittäjyyskasvatuspäiviä järjestetään YES HankeHUB eli tilaisuus hanketoimijoille esitellä omaa hankettaan, tutustua muihin hankkeisiin ja ideoida yhteistyötä hankkeiden tiimoilta.

HankeHUBiin otetaan mukaan maksimissaan 15 hankett/hanketoimijaa, ja mukaan
otettavien hankkeiden tulee olla yrittäjyyskasvatuksen tavoitteita toteuttavia hankkeita. Lue lisää.

Konferenssi järjestetään yhteistyössä Turun yliopiston kauppakorkeakoulun, Åbo Akademin, Turku AMK:n, Varsinais-Suomen Yrittäjien sekä YES-verkoston kanssa.

Ilmoittaudu Yrittäjyyskasvatuspäiville tästä