Skip to main content
5.9.2019

Yrittäjän Päivän YES Café

Tampere

YES ry järjestää osana valtakunnallista Yrittäjän päivän pääjuhlaa opettajille, opoille ja rehtoreille YES Cafén, jossa kuulet uusimmat uutiset yrittäjyyskasvatuksesta.

 

Yrittäjän päivän pääjuhla ja järjestetään Tampereen Mediapoliksella, YLEn Factory-hallissa torstaina 5. syyskuuta 2019. Osana pääjuhlan koululaisille suunnattua aamupäiväohjelmaa YES järjestää YES cafén kello 11.30–14.

Ilmoittaudu YES Caféen

YES Café – verkostoitumista, keskustelua ja ajankohtaista asiaa yrittäjyyskasvatuksesta

YES Caféssa pääset tutustumaan yrittäjyyskasvatuksen toteutumiseen eri kouluasteilla, kuulemaan uusimmat uutiset yrittäjyyskasvatuksesta sekä verkostoitumaan ja keskustelemaan kollegojen kanssa.

Pohdimme YES ry:n toiminnanjohtaja Sanna Lehtosen johdolla, kuinka rakennamme yrittäjämäistä toimintakulttuuria ja kuinka varmistamme yrittäjyyskasvatuksen ehjän jatkumon aina varhaiskasvatuksesta korkea-asteelle.

YES Café on suunnattu opettajille, opoille ja rehtoreille. Myös opettajaksi opiskelevat ovat tervetulleita tilaisuuteen.

Tule seuraamaan myös Yrittäjän päivän aamupäiväohjelmaa

Osallistuessasi YES Caféhen pääset seuraamaan myös Yrittäjän Päivän  pääjuhlan aamupäivän osuutta, joka on tarkoitettu Tampereen seudun 4. luokkalaisille lapsille, opoille ja opettajille. Päivän teemana on ”Yrittäjyyskasvatus perusopetuksesta korkeakouluun”.

Tapahtumassa on tarjolla paljon yrittäjyyteen, yritteliäisyyteen, sekä omaan aktiivisuuteen kannustavaa puuhaa. Ensimmäinen osio on 4. luokille tarkoitettu ”Polku Yrittäjyyteen” -tapahtuma, jossa oppilaille on tarjolla yrittäjyyteen, yritteliäisyyteen ja omaan aktiivisuuteen kannustavaa puuhaa toimintaradan muodossa.

Toimintaradan pisteiden sisällöstä vastaavat Nuori Yrittäjyys, Talous ja nuoret TAT, Suomen 4H-liitto, Ylöjärven yrittäjyyslukio, Tampereen yliopiston normaalikoulun lukio ja Tampereen yliopiston digitaalisen valmistuksen verstas FabLab.

Toimintaradan jälkeen kuulemme suosittujen tubettajien, Elinan ja Sofian esitystä. Elina, 11, ja Sofia, 8, ovat työskennelleet 6- ja 9-vuotiaasta lähtien, ja he kertovat esityksessään, mistä voi saada inspiraatiota ja uskallusta aloittaa oma yritys, ja miten kannattaa lähteä liikkeelle vaikka nyt heti nelosluokkalaisena.

Ilmoittaudu YES Caféen