11.11.2020

Yrittäjyyden Ytimessä 2020

verkkoseminaari

Yrittäjyys-
kasvattajien
vuoden päätapahtuma.
Teemana
tulevaisuuden osaaminen.

Tänä vuonna kohtaamme toisemme verkon välityksellä – oletko mukana?

Marraskuussa pääset nauttimaan Yrittäjyyden Ytimessä -yrittäjyyskasvatusseminaarista omalta sohvaltasi tai työhuoneestasi käsin. Tapahtuman teemana on tulevaisuuden osaaminen, johon sukellamme yrittäjämäisen osaamisen ekosysteemin ja verkostoyhteistyön keinoin.

Seminaari lähetetään poikkeuksellisesti vuorovaikutteisena livelähetyksenä Turusta keskiviikkona 11.11.2020 kello 12–16 (sekä tapahtumaan liittyvät virtuaalivierailut yrityksiin ti 10.11.2020) Mukana on yrittäjyyskasvatuksen, osaamisen ja oppimisen tämän hetken kiinnostavimmat keskustelijat ja ilmiöt!

Tule mukaan
verkostoitumaan,
saamaan uusia ideoita
ja tuomaan omaa osaamistasi näkyväksi!

Tapahtuman alkuun on:

Tänä vuonna asiantuntijavieras olet myös sinä.

Sinulla on asiantuntemusta, kokemusta ja näkemystä. Me tahdomme tuoda sen esille.

Yrittäjyyden ytimessä -tapahtumassa pääsemme kuulemaan yrittäjyyskasvatuksen ja oppimisen asiantuntijoita, mutta tänä vuonna merkittävä osa tapahtumasta on omistettu teidän osallistujien osaamiselle ja visioille.

Yrittäjyyden ytimessä -tapahtumassa pääset rakentamaan jotain uutta ja uudenlaisella tavalla: Marraskuussa me mallinnamme yhdessä, mitä meidän mielestämme on tulevaisuuden osaaminen. Tapahtuman aikana pääset verkon välityksellä antamaan oman panoksesi yhteisen näkemyksen luomiseen ja oppimaan muilta osallistujilta.

Mitä se tarkoittaa?

Hyödynnämme Yrittäjyyden ytimessä-seminaarissa digitaalista Topaasia-keskustelualustaa, joka mahdollistaa verkostoitumisen ja innovatiivisen keskustelun verkossa.

Topaasia on pelillistetty tapa tuottaa laajasti eri näkökulmia. Se on myös konkreettinen toimintasuunnitelma, joka samalla mahdollistaa kaikille tilan tulla nähdyksi ja kuulluksi.

Topaasian avulla emme vain keskustele ja luo yhteistä ymmärrystä, vaan tavoitteena on konkreettinen ja yhteinen visio: Mitä on tulevaisuuden osaaminen?

Virtuaalivierailujen hostit

Juhani Koivuviita

Co-founder & CLO, Educraftor

Juhani on Educraftorin yksi perustaja ja tiimivalmentaja. Hän vastaa Educraftorin valmennusohjelmien suunnittelusta, järjestämisestä ja läpiviennistä. Hän on aiemmin ollut mm. suomen kielen opettaja kaikilla koulutusasteilla, perusasteen yksityiskoulun rehtori, ohjelmapäällikkö ja koordinaattori kansallisella ja kansainvälisellä tasolla. Educraftorin lisäksi Juhani on ollut perustamassa HUB Turkua, yhteisöllistä työtilaa ja yhteisöä, ja toimii tällä hetkellä Hub Turku ry:n puheenjohtajana.

www.educraftor.com
www.hubturku.com

Päivi Pihlajamäki

Yrittäjä, Picla Design

Olen Päivi ja pyörittänyt omaa yritystäni nyt reilun vuoden ajan osa-aikaisesti päätyöni ohella. Yksinyrittäjyys on antanut minulle valtaa ja vapautta toteuttaa itseäni ja tehdä omia päätöksiäni. Tärkein oppini yrittäjyydessä on kuitenkin ollut se, että myös yksinyrittäjä tarvitsee muita pyörittääkseen omaa yritystään. Yritykseni Picla Design on oma yritykseni, mutta pidän Piclan tekijöinä myös monia muita suomalaisia yrittäjiä, jotka olen löytänyt matkaani vuoden aikana.

Tule mukaan kuulemaan oma tarinani verkostomaisesta työskentelystä ja sen tärkeydestä yrittäjyydestä. Jos työelämässä yrittää pärjätä yksin, putoaa nopeasti pois muiden matkasta.

Tulossa

Tulossa

Alustava ohjelma

Tiistai 10.11.2020

 

Yrittäjyyden ytimessä -verkkoseminaarin oheisohjelmana tarjoamme osallistujille myös mahdollisuuden virtuaalivierailuihin eri yrityksiin.

Virtuaalivierailut järjestetään seminaaria edeltävänä päivänä 10.11.2020 virtuaalisessa yhteistyöskentelytilassa Virtual HUBissa ja niihin voi ilmoittautua seminaari-ilmoittatumisen yhteydessä.

Keskiviikko 11.10.2020

 

12.00 YES Talk

Suora lähetys Yrittäjyyden valmennustila Wision Studiosta Turusta. Luvassa positiivista puhetta ja keskusteluja yrittäjyyskasvatuksesta ja tulevaisuuden osaamisesta ja oppimisesta. Vieraana asiantuntijoita YES-verkostosta: opettajia, yrittäjyyskasvatuksen kehittäjiä ja rohkeita kokeilijoita.

13.00 Topaasia-pelisessio: Millaista on tulevaisuuden osaaminen?

Tässä osuudessa pääset antamaan oman panoksesi yhteisen näkökulman luomiseen. Hyödynnämme osiossa Topaasiaa, joka on digitaalinen ja pelillinen keskustelutyökalu, jolla on helppo keskustella osallistavasti ja konkretiaan tähtäävästi.

15.30 Akvaariokeskustelut ja yhteenveto

YES Talk -lähetys jatkuu Wisio-studiolta. Keskustelemme yhdessä pelisessiosta ja sen tuloksista.

Osallistu keskusteluun somessa: #yrittäjyydenytimessä

Hinnat

Osallistumismaksu jäsenille ja jäseneksi liittyville

20 €

Nyt kannattaa seminaariosallistumisen yhteydessä liittyä myös YES ry:n jäseneksi! YES ry:n jäsenenä pääset mukaan vaikuttamaan ja saat mm. alennuksia YES-verkoston järjestämiin tilaisuuksiin. Valitsemalla nyt  jäsenhintaisen seminaarilipun, saat loppuvuoden YES-jäsenyyden maksutta. Lue lisää YESin jäsenyydestä täällä.

Osallistumismaksu muille

 

40 €

Jos et tahdo liittyä tällä kertaa YESin jäseneksi, voit maksaa vain seminaarin osallistumismaksun.

Kysyttävää? Ota yhteyttä:

Tapahtuman järjestää YES Varsinais-Suomi, YES-verkosto ja Varsinais-Suomen Yrittäjät yhteistyössä kumppanien kanssa. Tahdotko kumppaniksi? Kysy lisää: 050 358 8409 tai johanna.vainio@yrittajat.fi.

Yhteistyökumppanit