20.11.2019 — 21.11.2019

Yrittäjyyden Ytimessä -yrittäjyyskasvatusseminaari ja risteily

Turku

Vuoden
merkittävin
yrittäjyyskasvatus-
tapahtuma.

Teemana
osaamisen
ekosysteemi.

 

Tapaammeko sinutkin marraskuussa Turussa?

Tänä vuonna Yrittäjyyden Ytimessä -tapahtuman teemana on osaamisen ekosysteemi. Tarjoamme sinulle tehokkaan paketin osaamisen ekosysteemin rakennuspalikoista. Saat matkalta parhaita vinkkejä ja ideoita, miten voit kehittää omaa työtäsi osana osaamisen ekosysteemiä.

Ilmoittaudu nyt ja varmista paikkasi! Risteilylle on rajattu osallistujamäärä ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ilmoittaudu Yrittäjyyden Ytimessä 2019 -tapahtumaan

Puhujat

Tapahtuman puhujat julkaistaan elokuussa 2019.

Etunimi Sukunimi

titteli

Etunimi Sukunimi

titteli

Etunimi Sukunimi

titteli

Etunimi Sukunimi

titteli

Etunimi Sukunimi

titteli

Etunimi Sukunimi

titteli

Ohjelma

Keskiviikko 20.11.

Vierailukeskus JOKI ja WISIO

 

Ohjelma julkaistaan elokuussa 2019.

 

 

 

Torstai 21.11.

M/S Viking Grace

 

Ohjelma julkaistaan elokuussa 2019.

Osallistu keskusteluun somessa: #yrittäjyydenytimessä

Tapahtuman Facebook-sivu

Hinnat

Koko tapahtuma (seminaari ja risteily):

105–140 €

valitsemastasi hyttipaikasta riippuen.

Osallistumismaksu sisältää keskiviikon seminaarin ja risteilyn pre-tilaisuuden (sis. iltapäiväkahvi ja iltapala), yhteiskuljetuksen satamaan, risteilyn valitussa hyttiluokassa M/S Viking Gracella (sis. aamupala, päivällinen ja kokoustarjoilut). Hinnat ovat per henkilö.

Keskiviikon 20.11. seminaari:

40 €

Osallistumismaksu sisältää seminaarin ja risteilyn pre-tilaisuuden ohjelman (sis. iltapäiväkahvit ja iltapala).

Saapuminen paikalle

Keskiviikon seminaari järjestetään Turun tiedepuistossa sijaitsevassa Vierailukeskus Joessa (Lemminkäisenkatu 12 B) ja sen vieressä sijaitsevassa Turun ammatti-instituutin yrittäjyyden valmennustila WISIOssa (Lemminkäisenkatu 14–16 A).

Alueen liikenneyhteydet ovat erinomaiset. Kupittaan juna-asema sijaitsee parin minuutin kävelymatkan päässä, ja matka Turun lentokentältä kestää alle puoli tuntia. Helsingin moottoritie kulkee vain 400 metrin päässä Joesta.

Junalla

Helsingistä saapuvat junat pysähtyvät Kupittaan asemalla, josta on pari minuutin kävelymatka tapahtumapaikalle. Turun päärautatieasemalta kaupungin keskustasta on reilun kolmen kilometrin matka paikalle. Busseilla 32 ja 42 pääsee päärautatieasemalta ilman vaihtoa Turun tiedepuistoon.

Taksilla

Taksilla paikalle pääsee, kun pyytää kuljettajaa ajamaan Vierailukeskus Jokeen tai osoitteeseen Lemminkäisenkatu 12b. Taksin voi tilata numerosta 02 10041.

Bussilla

Turun tiedepuiston alueelle liikennöivät bussit 32, 32A, 42, 6, 600, 60 ja 221. Aikataulut sekä lisätietoa pysäkeistä ja reiteistä löytyy Turun seudun joukkoliikenne Fölin nettisivuilta.

Tilausbussilla

Mikäli saavutte Turkuun tilausbussilla, jättää bussi matkustajat Joukahaisenkadulle, josta on lyhyt kävelymatka korttelin läpi vierailukeskuksen sisäpihan puoleiselle ovelle.

Autolla

Lähistöltä löytyy n. 200 maksullista vieraspysäköintipaikkaa, lähimpänä BioCityn parkkihalli (Joukahaisenkatu 3-5, avoinna arkisin normaalisti klo 5.45–17.00 ja tapahtumien yhteydessä pidempään) sekä Tahkonaukion pysäköintialue (Lemminkäisenkatu 9, avoinna 24h). BioCitystä pääsee Jokeen sisäkautta nousemalla hissillä BioCityn 1. kerrokseen. Sisäänkäynti Jokeen sijaitsee BioCityn B-päädyssä. Tahkonaukiolta Joen pääsisäänkäynnin löytää kävelemällä Lemminkäisenkatua Tykistökadun suuntaan.

Lisätiedot

Ole yhteydessä:

Johanna Vainio
050 358 8409
johanna.vainio@yrittajat.fi

Elna Jokinen
040 576 4748
elna.jokinen@yrittajat.fi

Tapahtuman järjestää YES Varsinais-Suomi, YES-verkosto ja Varsinais-Suomen Yrittäjät yhteistyössä kumppanien kanssa. Tahdotko kumppaniksi? Kysy lisää: 050 358 8409 tai johanna.vainio@yrittajat.fi.