Skip to main content
9.9.2021

Yrittäjyyskasvatus ratkaisee! HankeHUB 2

verkossa

Kevään HankeHUB saa jatkoa! Tule tutustumaan muihin hankkeisiin ja ideoimaan yhteistyötä.

Suomessa on käynnissä paljon yrittäjyyskasvatukseen ja työelämäyhteistyöhön liittyviä hankkeita. Haluatko kuulla, mitä muissa hankkeissa tehdään? Entä kertoa omasta hankkeestasi? Voisimmeko tehdä yhteistyötä tai kehitellä uusia hankeideoita?

YES-verkoston viime keväänä järjestämä HankeHUB oli niin suosittu, että se saa jatkoa. Yrittäjyyskasvatus ratkaisee! HankeHUB 2 järjestetään 9. syyskuuta kello 14–16.

Verkkotilaisuus on suunnattu toimijoille, jotka toteuttavat erilaisia yrittäjyyskasvatukseen liittyviä hankkeita tai hankkeita, joissa kehitetään oppilaitosten ja työelämän välistä yhteistyötä. Tilaisuuteen ovat tervetulleita myös hankkeita vasta suunnittelevat toimijat.

Tapahtumassa tutustut muihin hankkeisiin ja pääset verkostoitumaan muiden toimijoiden kanssa. Voit myös varata omalle hankkeellesi esittelyajan. Jokaisen esittelyn jälkeen on varattu aikaa hankkeen tiimoilta keskustelulle.

Tapahtuma järjestetään virtuaalisessa yhteistyöskentelytilassa VirtualHUBissa.

Ilmoittaudu HankeHUBiin tästä

Jos pidät hanke-esittelyn, pyydämme ilmoittautumaan viimeistään 3.9. niin ehdimme aikatauluttaa esittelyt. Esittelyn pituus on noin 5–10 minuuttia riippuen esiteltävien hankkeiden määrästä. Saat tarkemmat ohjeet esittelyn pitämiseen lähempänä tapahtumaa. Jos osallistut ilman esittelyä, voit ilmoittautua 7.9. asti.

Yhdestä hankkeeesta voi ilmoittautua useampi hanketoimija, joten pyydä mukaan myös kollegasi!

Lisätiedot: Sanna Lehtonen, sanna@yesverkosto.fi, p. 045 357 2716