Skip to main content
18.4.2024 — 19.4.2024

Yrittäjyysopettajien tulevaisuusseminaari + Nexus Hackathon

Otaniemi, Espoo

Junction Oy järjestää yhdessä Lauttasaaren yhteiskoulun kanssa Pohjoismaiden suurimman lukiolaishackathonin 18.-19.4.2024 Espoon Otaniemessä. Sen yhteydessä pidetään myös yrittäjyysopettajien seminaari.

Nexus Hackathon

Nexus Hackathoissa aikana lukiolaiset pääsevät ratkaisemaan yritysten antamia haasteita ja luomaan niihin innovatiivisia ratkaisuja. Haasteiden ratkomisen lomassa osallistujat pääsevät kuulemaan startup-yrittäjien puheita, osallistumaan työpajoihin ja tutustumaan jatko-opintomahdollisuuksiin.

Nexus-hackathon on suunnattu toisen vuoden lukiolaisille. Lue lisää osoitteesta nexus-hack.com ja ilmoita opiskelijasi Nexukseen tästä. Ilmoittautuminen päättyy 8.4.2024.

Yrittäjyysopettajien tulevaisuusseminaari

Samanaikaisesti lukiolaisten hackathonin kanssa järjestetään opettajille Kestävän tulevaisuuden opettajaseminaari 18.-19.4.2024.

Seminaarin aikana kuullaan puhujia kestävän tulevaisuuden ja vastuullisen yrittäjyyden teemoista sekä työstetään kestävän tulevaisuuden ja vastuullisen yrittäjyyden opintojaksoa.

Seminaari on suunnattu kestävän tulevaisuuden ja vastuullisen yrittäjyyden opintojaksojen parissa toimiville lukio-opettajille.

Tarkemman ohjelman ja ilmoittautumistiedot löydät täältä.