Skip to main content
10.5.2023

Webinaari: Ajatustyöläisen aivoterveys ja keskittyminen

verkossa

Opettaja, tule maksuttomaan webinaariin keskiviikkona 10.5.2023 kello 8.30–9.30.

Moderni työympäristö on aivoille kuormittavaa. Päivät ovat kiireisiä, keskeytyksiä tulee jatkuvasti ja pää täyttyy informaatiosta. Lisäksi älylaitteiden täyttämä arki haastaa keskittymiskykyämme.

Onneksi päivittäistä aivoterveyttään on mahdollista vaalia kiinnittämällä huomiota omiin työn tekemisen tapoihin. Aivotutkija Mona Moisala antaa tutkimukseen perustuvia ja käytännönläheisiä vinkkejä siihen, miten pitää aivoergonomiastaan huolta työpäivän aikana, sekä sen jälkeen.

Luennon vinkkien avulla työskentelet tehokkaammin, vaalien kuitenkin samalla jaksamistasi ja keskittymiskykyäsi.

Webinaari on suunnattu erityisesti opetushenkilöstölle, mutta kaikki aiheesta kiinnostuneet ovat tervetulleita.

Ilmoittaudu webinaariin tästä

Kun ilmoittaudut, saat osallistumislinkin sähköpostiisi ennen webinaarin alkua.

Mona Moisala on aivotutkimuksesta väitellyt psykologian tohtori, ja aivojen hyvinvoinnin asiantuntija. Mona on erikoistunut valmentamaan ja kouluttamaan ajatustyöläisiä. Tutkimustyössään Mona on perehtynyt muun muassa siihen, miten multitasking vaikuttaa aivoihin ja  keskittymiskykyyn. Mona on laajemmaltikin kiinnostunut siitä, miten aivomme sopeutuvat nyky-ympäristöön, jossa painimme informaationtulvan ja lisääntyneen kiireen tunnun kanssa.

Webinaarin järjestää  Yhdessä lisää yritteliäisyyttä – YLY -hanke. ESR-rahoitteinen hanke on Laurean, Riihimäen lukion ja Valtakunnallisen YES ry:n yhteishanke, joka toteutetaan ajalla 12.4.2021–31.5.2023. Hankkeen tavoitteena on vahvistaa lukioiden työelämä- ja ammattikorkeakouluyhteistyötä ja kehittää lukiolaisille yhteisiä opintoja ja kohtaamisia korkeakouluopiskelijoiden kanssa.