Skip to main content
19.5.2021

Kaikille avoin Twitter -keskustelu kuntavaaleista

Twitterissä

Miten yrittäjyyskasvatuksella ratkaistaan kuntien haasteita? Osallistu keskusteluun Twitterissä!

Ketkä osallistuvat kunnassa yrittäjyyskasvatukseen? Johdetaanko sitä oikein? Entä mitä jokaisen kuntapäättäjän pitäisi tietää yrittäjyyskasvatuksesta? Mitä mieltä sinä olet?

YES-verkosto haastaa asiantuntijat, koulutuksen järjestäjät, oppilaitokset ja kunnat keskustelemaan yrittäjyyskasvatuksen merkityksestä kunnille Twitterissä keskiviikkona 19.5.2021 kello 9–10. 

Keskustelutunnin aikana YES-verkosto twiittaa neljä tiukkaa kysymystä liittyen kuntiin ja yrittäjyyskasvatukseen, ja toivottaa kaikki Twitter-käyttäjät tervetulleiksi osallistumaan keskusteluun. Kysymyksiin voit tutustua etukäteen täällä.

Näin pääset mukaan:

YES ry twiittaa kysymykset järjestyksessä 19. toukokuuta keskustelutunnin aikana Twitterissä tililtä @YESverkosto. Voit osallistua vastaamalla twiittiin omalta Twitter-tililtäsi ja käyttämällä aihetunnistetta #yrittäjyyskasvatusratkaisee.

Mikä merkitys yrittäjyyskasvatuksella on kuntavaaleissa?

Sillä on isokin merkitys. Jos kunnassa halutaan panostaa yrittäjyyskasvatukseen, on kuntapäättäjien tiedettävä, miten yrittäjyyskasvatuksella voidaan vaikuttaa kunnan elinvoimaisuuteen ja lasten ja nuorten hyvinvointiin.

Me YES-verkostossa olemme julkaisseet kuntavaaliteemat, jotka avaavat yrittäjyyskasvatuksen merkitystä kunnille ja ohjaavat tulokselliseen yrittäjyyskasvatuksen kehittämistyöhön. Miten asiat sinun kunnassasi hoidetaan?