Skip to main content
9.11.2022

Kuntawebinaari: Omannäköistä yrittäjyyskasvatusta

Zoom

Miten tehdä kunnan yrittäjyyskasvatuksesta omannäköistä, omiin tarpeisiin ja vahvuuksiin pohjautuvaa? Kuntatoimija, tämä webinaari on sinulle!

YES-verkoston laajaa kiinnostusta herättäneet kuntawebinaarit saavat jatkoa!

Tällä kertaa aiheena on kunnan omannäköisen yrittäjyyskasvatuksen rakentaminen. Webinaari pidetään Zoom-palvelussa keskiviikkona 9.11.2022 kello 17–18.

Liity mukaan webinaariin tästä linkistä.

Puheenvuorot:

YES Etelä-Savon aluepäällikkö Maisa Kantanen kertoo miten Etelä-Savon alueella kunnat lähtivät rakentamaan kuntakohtaisia yrittäjyyskasvatuksen Ehjiä polkuja ja millaisia lopputuloksia prosesseista syntyi. Etelä-Savon prosessista voit lukea myös tästä artikkelista.

Mitä rehtorit ajattelevat yrittäjyyskasvatuksesta? Tätä avaavat puheenvuorossa Yrittäjyyskasvatuksen johtamisen parhaimmat käytännöt kouluissa LUT-yliopiston tutkijat Katri Peuhkuri ja Minna Hämäläinen.

Kuulemme myös miten Parainen on lähtenyt rakentamaan yhteistyössä eri toimijoiden kanssa omaa yrittäjyyskasvatustaan. Saaristokaupunki Parainen – vaikuttavaa yrittäjyyskasvatusta yhteistyöllä -puheenvuoron pitää Paraisten kaupungin yrityskehittäjä John Forsman.

Lopuksi YES-verkoston toiminnanjohtaja Sanna Lehtonen antaa vinkkejä siihen, kuinka lähteä rakentamaan kuntiin tavoitteellista yrittäjyyskasvatusta.

Tervetuloa!

Webinaari on suunnattu kunnanvaltuutetuille ja muille kunnallisessa päätöksenteossa mukana oleville henkilöille, mutta muutkin teemasta kiinnostuneet ovat tervetulleita.

Ilmoittaudu tapahtumaan tästä

Haluatko tietoa yrittäjyyskasvatuksen ajankohtaisista asioista, valmennuksista ja tapahtumista suoraan sähköpostiisi? Tilaa YES-uutiskirje.

Oletko jo tutustunut Yrittäjyyskasvatuksen selviytymisoppaaseen päättäjille? Selviytymisoppaasta päättäjä voi helposti selvittää, mitä yrittäjyyskasvatus on, miksi se on tärkeää ja mikä on sen merkitys yhteiskunnalle ja elinvoimaisuudelle. Selviytymisopas esittelee myös keinoja, joiden avulla yrittäjyyskasvatuksesta saa suunnitelmallisempaa ja vaikuttavampaa.