Skip to main content
4.10.2021 — 9.12.2021

Osaaminen esiin! -koulutus

verkossa

Haluatko oppia toteuttamaan osaamistavoitteiden kannalta vaikuttavampaa työelämäyhteistyötä? Tahdotko hyödyntää entistä paremmin työelämäyhteistyön oppimispotentiaalin?

Osaaminen esiin! on opettajille kehitetty maksuton verkkokoulutus, jossa opit suunnittelemaan, toteuttamaan ja arvioimaan työelämäyhteistyössä toteutettavia oppimiskokonaisuuksia.

Koulutuksessa saat valmiuksia opiskelijan oppimisprosessin tukemiseen sekä osaamisen tunnistamiseen ja tunnustamiseen laajenevissa oppimisympäristöissä.

Asiantuntijakoulutusten lisäksi koulutus tarjoaa sinulle konkreettisia vinkkejä sekä kollegoiden tukea. Saat myös avuksesi työelämäyhteistyön arviointi- ja suunnittelupohjan.

Koulutus on suunnattu ensisijaisesti lukioiden opettajille, mutta siihen voivat osallistua myös muut aiheesta kiinnostuneet, kuten ammatillisen toisen asteen yhteisten aineiden opettajat.

Koulutuksen rahoittaa Opetushallitus ja sen on kehittänyt yhteistyössä YES-verkosto, Talous ja nuoret TAT sekä Suomen Yrittäjät. Koulutus toteutetaan kolme kertaa: syksyllä 2021, keväällä 2022 ja syksyllä 2022. 

Syksyn koulutusryhmä käynnistyy 4.10.2021 – Tutustu koulutuksen sisältöön ja ilmoittaudu mukaan!

Lue lisää koulutuksesta ja ilmoittaudu