Skip to main content
30.8.2021 — 12.9.2021

Osaaminen näkyviin -viikot

Osaamista syntyy monissa ympäristöissä: työelämässä, arjessa, vapaa-ajalla, opinnoissa, kursseilla, harrastuksissa, perhe-elämässä – missä vain. Aina omaa osaamista ei edes huomaa.

Osaatko tunnistaa ja tunnustaa osaamista? Tule mukaan auttamaan ihmisiä tunnistamaan omaa osaamistaan ja tekemään sitä näkyväksi!

YES-verkosto on mukana Sitran, Kansalaisopistojen liitto KoL:in sekä Opintokeskus Siviksen suunnittelemilla Osaaminen näkyviin -viikoilla 30.8.–12.9. Tahdomme kannustaa ja auttaa ihmisiä oivaltamaan osaamistaan ja tekemään sitä näkyväksi. Jokaisella meistä on monenlaista osaamista, ja sen huomaaminen on tärkeää.

Mitä sinä voit tehdä?

Voit osallistua tapahtumaviikoille tutustumalla eri toimijoiden materiaaleihin ja osallistumalla tapahtumiin. Osaaminen näkyviin -viikoilla on mukana 300 toimijaa, jotka järjestävät viikkojen aikana tapahtumia ja tuottavat sisältöjä.

YES-verkoston Osaaminen näkyviin -sisältöihin pääset tästä.

Lisää tietoa löydät Osaaminen näkyviin -viikkojen verkkosivuilta sitra.fi/hankkeet/osaaminen-nakyviin. Kaikille avoimia tilaisuuksia ja sisältöjä kerätään myös viikkojen Facbook-tapahtumasivulle.

Voit myös nostaa asiaa esiin omissa viestintäkanavissa ja somessa sekä jakaa muiden sisältöjä ja osallistumalla julkiseen keskusteluun. Käytä tägiä #OsaaminenNäkyviin.

Tule kuulemaan vinkkejä ja työkaluja

Sitra järjestää maanantaina 30.8. kello 13 Saa osaamisesi näkyviin! -tapahtuman, jossa esitellään eri toimijoiden kanssa koottuja vinkkejä, harjoitteita ja työkaluja, jotka auttavat ymmärtämään osaamista laajemmin ja tekemään sitä näkyväksi.

Tapahtumaan ovat tervetulleita kaikki, jotka ovat kiinnostuneita oman osaamisen huomaamisesta ja näkyväksi tekemisestä. Lue lisää ja ilmoittaudu Sitran sivuilla.

Vinkkejä ja työkaluja julkaistaan myös Sitran verkkosivuilla maanantaina 30.8. alkaen.

Sinä osaat ja voit!