Skip to main content
13.11.2020 — 11.12.2020

Tervetuloa Tralla.fi:n virtuaalisille yritysvierailuille yhdessä oppilaiden ja opiskelijoiden kanssa

verkossa

Tralla.fi järjestää maksuttomia virtuaalisia yritysvierailuja alakouluille, yläkouluille ja toiselle asteelle.

Vierailuille ovat tervetulleita kaikki opettajat, oppilaanohjaajat ja opinto-ohjaajat oppilaidensa ja opiskelijoidensa kanssa.

Tralla.fi:n virtuaalisten yritysvierailujen tavoitteena on tukea oppilaitoksia ja opettajia koronatilanteessa oppilaitos-yritysyhteistyössä. Tunnin mittaisissa ja aktivoivissa vierailuissa kuullaan yrityksestä sekä käsitellään tarkemmin innostavaa teemaa.

Tralla.fi toteuttaa vierailut yhdessä Perintäritari Oy:n, Keskon ja Fennian kanssa.

1. Vierailu alakouluille

perjantaina 13.11.2020 kello 9–10
Perintäritari Oy: Ritarin raharetki

2. Vierailu yläkouluille

perjantaina 27.11.2020 kello 9-10
Kesko: Kiroileva hiili haastaa meidät ilmastotekoihin

3. Vierailu toisen asteen oppilaitoksille (ammatillinen koulutus ja lukiokoulutus)

perjantaina 11.12.2020 kello 9-10
Fennia: Tulevaisuuden mahdollisuus: muuttuva ja monimuotoinen yrittäjyys

Osallistuminen virtuaalisille yritysvierailuille on helppoa. Avaa vain linkki ja tule mukaan yritysvierailulle virtuaalisesti linkin kautta. Oppilailla ja opiskelijoilla on hyvä olla laite (esim. älypuhelin tai kannettava tietokone) vierailujen aktivoivia tehtäviä varten. Linkit ja osallistumisohjeet: https://tralla.fi/ajankohtaista/

Ei ennakkoilmoittautumista tai kirjautumista. Vierailut ovat maksuttomia. Muutokset pidätetään.

Tervetuloa!

Tutustu myös: Yritysvierailut oppilaitosten henkilöstölle

Tralla.fi on myös kumppanina järjestämässä yhdessä YES Varsinais-Suomen, YES-verkoston ja Varsinais-Suomen Yrittäjien kanssa Yrittäjyyden Ytimessä -verkkotapahtumaa 10.-11.11.2020.

Tiistaina 10.11. klo 14-15.30 Yrittäjyyden Ytimessä -verkkoseminaarin oheisohjelmana järjestetään maksuttomat virtuaaliset yritysvierailut, jotka on suunnattu oppilaitosten henkilöstölle ja kaikille yrittäjyyskasvatuksen toimijoille. Luvassa innostavia puheenvuoroja! Voit ilmoittautua verkkotapahtumaan ja yritysvierailuille tai pelkästään maksuttomille yritysvierailuille 10.11. täällä. Ilmoittaudu mukaan!

Lisätiedot:
Suvi Kytöharju
projektipäällikkö, Tralla.fi
+358 40 7743032
suvi.kytoharju@tralla.fi

Tapahtumia järjestämässä: Tralla.fi on Yksityisyrittäjäin Säätiön omistama ja Talous ja nuoret TATin sekä Nuori Yrittäjyys ry:n (NY) ylläpitämä maksuton palvelu opettajille ja yrittäjyyskasvatuksen toimijoille. Tralla.fi tarjoaa laajan valikoiman materiaaleja, menetelmiä ja työkaluja yrittäjyystaitojen kehittämiseen varhaiskasvatuksesta korkea-asteelle. Tutustu lisää Tralla.fi