Skip to main content
18.4.2023

Verkostoidu ja viihdy -seminaari

Riihimäki

Opettaja, tervetuloa Verkostoidu ja viihdy -seminaariin Riihimäelle!

 

Seminaarissa kuulet Yhdessä lisää yritteliäisyyttä – YLY -hankkeessa pilotoituja työelämä- ja korkeakouluyhteistyön malleja ja pääset verkostoitumaan muiden opettajien kanssa. Pääpuhujana seminaarissa on nykyisyysselittäjä Petri Rajaniemi.

Opettajaseminaari pidetään tiistaina 18.4. kello 13.00–15.30 Riihimäen lukion auditoriossa (Koulukatu 5, 11130 Riihimäki).

Tilaisuus on suunnattu lukio-opettajille ja muille yrittäjyyskasvatuksesta kiinnostuneille ja se on osa YLY -hankkeen tapahtumapäivää, jossa opettajaseminaarin lisäksi nuoret pääsevät yrittäjyyden ja työelämäyhteistyön äärelle.

Ohjelma

13.00 Seminaarin avaus
Teppo Leppälahti, Laurea amk ja Antti Räsänen, Riihimäen lukio

13.10 Yrittäjäjärjestön tervehdys

13.20 Kokemuksia YLY-hankkeesta

13.40 Kahvitarjoilu

14.15 Tällaisessa maailmassa, Petri Rajaniemi

Nykyisyysselittäjä Petri Rajaniemi on Pasilaa ja suomen kieltä rakastava toisinajattelija, joka pakottaa väsyneimmänkin kuulijan tuntemaan. Petrillä on kyky tarkastella asioita historian ja nykymaailman rajalla, ja muistuttaa, että asiat eivät koskaan ole yksioikoisia, vaan monimutkaisia, toisistaan riippuvaisia kokonaisuuksia. Ponder Nobs Oy:n yrittäjä on työskennellyt vuosia yritysjohdon tukena tavoitteenaan aikaansaada ajattelua, joka tukee toimintakykyä murroksen keskellä.

15.30 Seminaari päättyy

Ilmoittaudu seminaariin tästä!

ESR-rahoitteinen Yhdessä lisää yritteliäisyyttä – YLY -hanke on Laurean, Riihimäen lukion ja Valtakunnallisen YES ry:n yhteishanke, joka toteutetaan ajalla 12.4.2021–31.5.2023. Hankkeen tavoitteena on vahvistaa lukioiden työelämä- ja ammattikorkeakouluyhteistyötä ja kehittää lukiolaisille yhteisiä opintoja ja kohtaamisia korkeakouluopiskelijoiden kanssa.