Skip to main content
8.12.2021

Webinaari: Oppiminen työelämän tärkeimpänä taitona – mitä opettajan tulee tietää jatkuvasta oppimisesta?

verkossa

Tervetuloa kuulemaan, millaista työelämäyhteistyö on parhaimmillaan ja miten opettajana voit valmistaa nuoria työelämään!

Ilmoittaudu webinaariin tästä

Työelämä kehittyy jatkuvasti. Muun muassa teknologia ja työtavat ovat jatkuvassa muutoksessa. Jatkuvalla oppimisella tarkoitetaan osaamisen kehittämistä ja uudistamista elämän ja työuran eri vaiheissa. Se on keino vastata työelämän muutoksen tuomiin haasteisiin ja odotuksiin.

Mitä tämä tarkoittaa koulutuksen näkökulmasta? Tule oppimaan lisää webinaariimme keskiviikkona 8.12. kello 9–9.45.

Webinaarissa kuulet, mitä sinun opettajana tulee tietää työelämässä tapahtuvasta jatkuvasta oppimisesta. Ja siitä miten nuoria voi valmistaa työelämän jatkuvaa oppimista varten.

Webinaarin puhujana on Jatkuva oppiminen – työelämän tärkein tieto -kirjan toinen kirjoittaja Annemari Kuhmonen.

Annemari ohjaa opiskelijoita työelämäprojekteissa liiketalouden lehtorina Laurea-ammattikorkeakoulussa, kehittää pelillistä oppimista ja toimii projektipäällikkönä tutkimus- ja kehityshankkeissa.

Lue lisää kirjasta täältä.

Tietoisku: Työelämäyhteistyön kulmakivet sudenkuopat

Webinaarin lopuksi asiantuntijat Sanna Lehtonen YES ry:stä, Lauri Vaara Talous ja Nuoret TATista ja Päivi Ojala Suomen Yrittäjistä kertovat lyhyesti työelämäyhteistyön kulmakivistä ja sudenkuopista ja antavat vinkkejä, miten voit kehittää työelämäyhteistyötä omassa opetuksessasi.

Laajemmin pääset perehtymään aiheeseen maksuttomassa Osaaminen esiin! -verkkovalmennuksessa, jonka seuraava aloitus on 3.1.2022. Lue lisää Osaaminen esiin! -verkkovalmennuksesta täältä.

Ilmoittaudu webinaariin tästä