Skip to main content
24.4.2019 — 14.5.2019

YES-webinaarisarja: Kokeilukulttuuri

Osallistu maksuttomaan YES-webinaarisarjaan kokeilukulttuurista ja rohkaistu toteuttamaan kokeiluja osana opetusta!

Webinaarisarjan aikana opit, mitä kokeilukulttuuri tarkoittaa käytännössä, miksi kokeilut ovat tärkeä osa opettajan työtä ja uuden oppimista sekä miten kokeiluja toteutetaan opettajan työn ja oppilaitoksen arjessa.

Kolmiosaisesta webinaarisarjasta saat lisäksi työkaluja ja rohkaisua oman käytännön kokeilun toteuttamiseen.

Ilmoittaudu webinaareihin tästä

 

1. webinaari: Kokeilukulttuuri pähkinänkuoressa
keskiviikkona 24.4. klo 15–16

Ensimmäisessä webinaarissa kuulet, mistä kokeilukulttuurissa on kysymys ja saat rohkaisua aloittaa jonkin arjen kokeilun osana työtäsi. Ilmoittaudu webinaariin ma 22.4. mennessä.

2. webinaari: Kokeilut oppimisen välineenä
maanantaina 6.5. klo 15–16

Webinaarisarjan toisessa osassa syvennät tietämystäsi kokeilukulttuurista osana oppilaitosten arjen toimintaa. Saat myös työkaluja oman arjen kokeilusi vauhdittamiseksi. Ilmoittaudu webinaariin to 2.5. mennessä.

3. webinaari: Kokeilut: Tapa tehdä työtä ja oppia
tiistaina 14.5. klo 15–16

Kolmannen webinaarin tavoitteena on käydä läpi tehtyjen kokeilujen opit ja oivallukset. Kokeilujen reflektoinnissa pohditaan oman asiantuntijuuden kasvua kokeilujen avulla. Samalla pohditaan, miten kokeiluista voisi tulla laajemmin työyhteisön tapa toimia ja oppia yhdessä. Ilmoittaudu webinaariin su 12.5. mennessä.

Webinaarisarjan kouluttajana toimii yrittäjä ja valmentaja Tapu Holttinen Villinikkarit Oy:stä. Tapulla on pitkä kokemus opettajien osaamisen valmentajana, työelämälähtöisen pedagogiikan kehittäjänä sekä oppilaitosten työelämä- ja yrittäjyysosaamisen vahvistajana. Tapu tunnetaan innostavana ja energisenä valmentajana, jolle tärkeää on oppimisen hauskuus, osallisuus sekä konkreettisuus.

 

Ilmoittaudu webinaareihin tästä

Voit ilmoittautua samasta linkistä webinaarisarjan kaikkiin kolmeen tai vain yhteen webinaariin.

Webinaarit järjestetään osana YES Tutorope -hanketta, jota tukee opetus- ja kulttuuriministeriö.