Skip to main content
5.9.2019

Yrittäjän Päivä

Syyslukukauden alussa 5. syyskuuta vietetään jälleen Yrittäjän päivää.

Yrittäjän päivän viikko on tilaisuus antaa lasten ja nuorten aloittaa uusi lukuvuosi yrittäjämäisesti innovoimalla, kokeilemalla, yhteistyötä tekemällä, vastuun ottamisella ja erilaisiin toimintaympäristöihin tutustumalla.

Yrittäjän päivän viikolla eri puolilla Suomea järjestetään yrittäjyyteen ja yrittäjyyskasvatukseen liittyviä tapahtumia. Monet koulut viettävät Yrittäjän päivää järjestämällä esimerkiksi teemapäivän, yrittäjyysjuhlan, kilpailuja tai erilaisia tapahtumia yhdessä yrittäjien kanssa. Yrittäjän päivä onkin hyvä mahdollisuus aloittaa koulu-yritysyhteistyö ja avata koulun ovet ympäröivään yhteisöön.

Yrittäjän päivän pääjuhla Tampereella

Vuoden 2019 Yrittäjän päivän päätapahtuma järjestetään Tampereen Mediapoliksella YLEn Factory-hallissa 5.9.2019. Tapahtuman teemana on ”Yrittäjyyskasvatus perusopetuksesta korkeakouluun”.

Osana päätapahtuman kouluille suunnattua aamupäiväohjelmaa YES-verkosto järjestää YES Cafén opettajille, opoille ja rehtoreille. Lue lisää ja ilmoittaudu täältä.

Mitä teillä tapahtuu?

Tapahtuuko teidän koulussa jotain Yrittäjän päivän viikolla? Viesti omista tapahtumista ja tempauksista sosiaalisessa mediassa hashtageilla #yrittäjänpäivä ja #yrittäjyyskasvatus.

Kaipaatko ideoita päivän viettoon? Sivulle yrittajanpaiva.fi on koottu muun muassa vinkkejä ja ideoita yrittäjän päivän viettoon niin kouluille, opettajille, opiskelijoille kuin yhdistyksillekin.

Yrittäjän Päivää on vietetty  joka vuosi 5. syyskuuta jo vuodesta 1997 alkaen.

Muista, että YES-aluetoimijat auttavat ja neuvovat opettajia ja kouluja yrittäjyyskasvatuksessa ja verkottavat kouluja ja työelämää koulu-yritysyhteistyöhön. Tutustu YES-verkoston toimintaan.

yrittajanpaiva.fi
Yrittäjän päivän Facebook-sivu