Skip to main content
28.4.2023

Nuorten yrittäjyyskasvatus- ja työelämäosaamisen webinaari: esittelyssä JEKKU + Emill

verkossa

Tervetuloa Ilona IT:n järjestämään nuorten yrittäjyyskasvatus- ja työelämäosaamisen webinaariin perjantaina 28.4. klo 12.00–12.45.

Webinaarissa kuulet, miten uudessa JEKKU-osaamisympäristössä hyödynnetään tietoturvallista Emill-työkalua.

Asiantuntijoina webinaarissa ovat Tia Kataja Pritzztechilta ja Christian Alopaeus Emillistä / Ilona IT:stä.

JEKKU on erityisesti toisen asteen opiskelijoille suunniteltu osaamisympäristö, jossa opiskelija tunnistaa ja sanoittaa omaa yrittäjyys- ja työelämäosaamistaan.

Emill on taitojen ja osaamisen kehittämiseen luotu ratkaisu, jonka ytimessä ovat käyttäjät. Jos osaat käyttää älypuhelinta ja ymmärrät vähänkin somen päälle, osaat käyttää Emilliä.

Uskomatontako? – Tule webinaariin ja katso itse, miten vaivatonta osaaminen ja sen kehittäminen voivatkaan olla. Muista kutsua kaverit ja kollegat mukaan!

Ilmoittaudu webinaariin

Webinaareja järjestetään kaksi samalla sisällöllä. Jos tämän seminaarin ajankohta ei sovi sinulle, seuraavan webinaarin ajankohta on torstaina 3.5. kello 9–9.45. Jälkimmäiseen webinaariin voit ilmoittautua tästä.

JEKKU-osaamisympäristö on kehitetty ESR-rahoitteisessa Open Platform Entrepreneurship Education for Future Work -hankkeessa, jossa mukana ovat Valtakunnallisen YESin lisäksi Prizztech Oy ja Satakunnan koulutuskuntayhtymä Sataedu.