Skip to main content
24.4.2024

Kuntawebinaari: Yrittäjyyskasvatus & elinvoima

verkossa

Kuntatoimija, tämä webinaari on sinulle!

YES-verkoston laajaa kiinnostusta herättäneet kuntawebinaarit saavat jatkoa: Vuoden ensimmäinen YES-kuntawebinaari pidetään keskiviikkona 24.4.2024 kello 15.

Webinaari on suunnattu kunnanvaltuutetuille ja muille kunnallisessa päätöksenteossa mukana oleville henkilöille, mutta muutkin teemasta kiinnostuneet ovat tervetulleita.

Keskustelua ohjaa YES ry:n toiminnanjohtaja Sanna Lehtonen. Tervetuloa!

Liity webinaariin tästä

Webinaari pidetään Teams-ympäristössä.

Puheenvuorot:

Yrittäjyyskasvatus Naantalin elinvoiman rakentajana
Naantalilaisella yrittäjällä Annika Rahtulla on matkailualan yritys Amandis Oy. Hän on Naantalin Yrittäjien puheenjohtaja, Varsinais-Suomen Yrittäjien hallituksen toisen kauden jäsen, sekä vuoden 2023 YES agentti. Kuvassa hänen kanssaan on työkaveri Kahvilakoira Herra Nakki. Lue lisää: Palkittu yrittäjyyskasvattaja Annika Rahtu: ”Haluan rohkaista nuoria kertomaan omat mielipiteensä ja ideansa”
Mitä annettavaa yrittäjyyskasvatuksella on kunnan elinvoimatyölle?
Elinvoimaa yrittäjämäisellä osaamisella – kehittämismalli kuntiin -hankkeessa luodaan toimintamalli yrittäjyyskasvatuksen hyödyntämiselle kuntien elinvoiman vahvistamisessa. Hankkeen projektipäällikkö Johanna Vainio (Varsinais-Suomen Yrittäjät) ja palvelumuotoilun asiantuntija Mona Johansson (Aliats Oy) kertovat, mitä kunnille suunnatulla kehittämismallilla tavoitellaan ja miksi yrittäjämäiseen osaamiseen panostaminen on kunnille niin tärkeää.
Yrittäjyyskasvatus osana TE-uudistusta
Aiheesta saapuu puhumaan Prizztechin Yrityspalvelujen johtaja Jari-Pekka Niemi.

Tahdotko tietää heti lisää? Voit jo nyt ladata itsellesi YES-verkoston kuntakehittämisen materiaaleja: YES-kuntakäsikirja ja Yrittäjyyskasvatuksen tiimiopas. Materiaalit ovat maksuttomia.

Haluatko tietoa yrittäjyyskasvatuksen ajankohtaisista asioista, valmennuksista ja tapahtumista suoraan sähköpostiisi? Tilaa YES-uutiskirje.