Skip to main content
19.2.2024 — 24.5.2024

Virtuaalitodellisuutta opetukseen -verkkokoulutus

verkossa

Ota virtuaalitodellisuus osaksi opetustasi!

YES ja Laurea-ammattikorkeakoulu järjestävät tänä keväänä maksuttoman  opetushenkilöstön täydennyskoulutuksen, jossa pääset tutustumaan erilaisiin virtuaaliympäristöihin ja kokeilemaan virtuaaliteknologian mahdollisuuksia opetusmenetelmien kehittämisessä. Koulutuksen laauus on 3 opintopistettä.

Miten?

Koulutus toteutetaan verkkokoulutuksena, mikä tarjoaa osallistujille joustavan tavan osallistua. Verkkokoulutus sisältää asiantuntijapuheenvuoroja, webinaareja, oppimiskahviloita, työpajoja sekä yhteistä ja itsenäistä työskentelyä erilaisissa virtuaaliympäristöissä.

Kenelle?

Koulutus on suunnattu erityisesti toisen asteen opetushenkilöstölle, mutta myös muiden kouluasteiden opettajat ovat tervetulleita mukaan.

Milloin?

Koulutus käynnistyy 12.3. klo 14.30 aloituswebinaarilla. Viimeinen ilmoittautumispäivä on perjantai 8.3.2024.

Lue lisää koulutuksesta ja ilmoittaudu

 Vito – Virtuaalitodellisuutta opetukseen (15.5.2023 – 30.06.2025) on Opetushallituksen rahoittama koulutushanke, jonka toteuttajat ovat Laurea-ammattikorkeakoulu ja Valtakunnallinen YES ry. Hankkeen tavoitteena  on löytää helposti toteutettavissa olevia virtuaaliteknologian ratkaisuja opetustyön välineiksi. Lue lisää hankkeesta.