Skip to main content
26.8.2020

Webinaari: Mikä ihmeen Mun juttu -digityökalu?

verkossa

Tule perehtymään uuteen Mun juttu -digityökaluun sen kehittäjän johdolla!

YES-verkoston uutta Mun juttu -digityökalua on tilattu jo yli 4 500 oppilaalle. Oletko jo kokeillut työkalua oppilasryhmäsi kanssa, entä tahtoisitko varmistaa, että saat siitä kaiken hyödyn irti?

Mun juttu on työkalu yläkoululaisen oppijan laaja-alaisen osaamisen kehittämiseen. Työkalun avulla opitaan myös työelämässä tarvittavia tunne- ja resilienssitaitoja. Työkalun sisältämät tehtävät ovat monipuolisia oppimistehtäviä, joita voi tehdä yksin tai ryhmän kanssa etänä ja livenä. Lue lisää Mun juttu -digityökalusta täältä.

Tervetuloa tutustumaan Mun juttu -digityökaluun webinaariin keskiviikkona 26.8. klo 15–16.

Napakan webinaarin aikana saat käsityksen Mun juttu -digityökalun sisällöstä ja toiminta-ajatuksesta. Kerromme millaista osaamista digityökalun avulla on mahdollista kehittää sekä millaisia tehtäviä työkalu sisältää. Webinaarissa on myös aikaa osallistujien kysymyksille.

Ilmoittaudu Mun juttu -webinaariin

Haluatko sinä laajentaa omaa työkalupakkia oppijan laaja-alaista osaamista kehittävällä Mun juttu -digityökalulla? Tule mukaan, niin tiedät millaisesta työkalusta on kyse.

Ilmoittaudu viimeistään 21.8.2020. (Ilmoittautuneille lähetetään webinaarilinkki sähköpostilla.)

Mun juttu digityökalun käyttöönotto on maksutonta. Mun juttu -digityökalun kehittäjinä ovat toimineet Petrikki Tukiainen ja Tapu Holttinen yhdessä YES ry:n kanssa. Webinaarin vetää yrittäjä, valmentaja Tapu Holttinen.