Skip to main content
21.9.2021

Yhdessä elinvoimaa! Kuntapäättäjän eväät yrittäjyyskasvatukseen

verkossa

Tervetuloa kuulemaan, miten sinä voit rakentaa yrittäjämäistä ja elinvoimaista kuntaa yrittäjyyskasvatuksen keinoin.

Yrittäjyys on avainasemassa pärjäävän hyvinvointiyhteiskunnan rakentamisessa.

Yrittäjyyteen ja yrittäjämäisyyteen voi oppia. Yrittäjyyskasvatus on lapsille ja nuorille suunnattua asennekasvatusta, jonka tavoitteena on saada lapset ja nuoret innostumaan voimallisemmin oman elämänsä rakentamisesta ja löytämään oman juttunsa elämässä ja tulevassa työelämässä.

Siksi yrittäjyyskasvatus on elintärkeää myös kunnan kehittämisen näkökulmasta.

Tarvitsemme kuntia, jotka panostavat yrittäjyyskasvatukseen. Tarvitsemme kuntapäättäjiä, jotka haluavat mahdollistaa suunnitelmallisen ja tavoitteellisen yrittäjyyskasvatuksen toteuttamisen.

Mutta mistä lähteä liikkeelle kunnan yrittäjyyskasvatuksen suunnittelussa? Miten sinä voit kuntapäättäjänä edistää yrittäjyyskasvatuksen toteutumista kunnassasi?

YES-verkosto järjestää tiistaina 21. syyskuuta kello 17 Zoomissa perehdytyksen yrittäjyyskasvatukseen.

Perehdytys on suunnattu kunnanvaltuutetuille ja muille kunnallisessa päätöksenteossa mukana oleville henkilöille, mutta muutkin teemasta kiinnostuneet ovat tervetulleita.

Perehdytyksessä opit:

  • mitä yrittäjyyskasvatus on ja miksi se on tärkeää
  • mikä on yrittäjyyskasvatuksen merkitys kunnan elinvoiman vahvistamisessa
  • miten yrittäjyyskasvatuksella voidaan sitouttaa yhteistyöhön kunnan eri toimijoita, vähentää siiloutumista ja hyödyntää paremmin resursseja
  • mitä tukea ja valmiita työkaluja on saatavilla yrittäjyyskasvatuksen kehittämiseen

Tilaisuudessa on mukana kuntakehittämisen ja yrittäjyyskasvatuksen asiantuntijoita. Tervetuloa!

Ilmoittaudu tapahtumaan tästä

Tahdotko tietää heti lisää? Voit jo nyt tutustua YES-verkoston kuntavaaliteemoihin ja ladata itsellesi maksuttoman YES-kuntakäsikirjan.  Julkaisemme myös syksyllä 2021 uuden oppaan yrittäjyyskasvatuksen tiimin rakentamiseen kuntaan, lue lisää täältä.

Haluatko tietoa yrittäjyyskasvatuksen ajankohtaisista asioista, valmennuksista ja tapahtumista suoraan sähköpostiisi? Tilaa YES-uutiskirje.