Skip to main content
25.11.2021

Yhdessä elinvoimaa! Kuntawebinaari 2

Zoom

Tervetuloa kuulemaan, miten sinä voit rakentaa yrittäjämäistä ja elinvoimaista kuntaa yrittäjyyskasvatuksen keinoin.

Ilmoittaudu tapahtumaan tästä

Syyskuussa järjestämämme laajaa kiinnostusta herättänyt Yrittäjyyskasvatuksella elinvoimaa -webinaari saa jatkoa!

Mistä lähteä liikkeelle kunnan yrittäjyyskasvatuksen kehittämisessä? Miten sinä voit kuntapäättäjänä edistää yrittäjyyskasvatuksen toteutumista kunnassasi? Jatkamme yhdessä aiheesta torstaina 25.11.2021 kello 17.

Yrittäjyyskasvatuksella elinvoimaa 2 -webinaarissa kuulet:

  • Mitä tuloksia yrittäjyyskasvatuksella voidaan saavuttaa kunnan kehittämisessä
  • Miksi yhteistyö yrittäjyyskasvatuksessa kunnan eri toimijoiden kesken on tärkeää ja miten kuntaan perustetaan yrittäjyyskasvatustiimi
  • Mitä pitää ottaa huomioon kun tehdään kuntastrategiaa.

Puhumassa

YES Keski-Uusimaan aluepäällikkö Leena Rättyä: Kuntakohtaisten yrittäjyyskasvatustyöryhmien vahvuus viriää paikallisuudesta 

Vaikuttavinta yrittäjyyskasvatustyötä rakennetaan paikallisesti yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. Olennaista on luoda elävä yhteys koulujen ja oppilaitosten sekä lähiympäristön yrittäjien ja työelämän välille. Koulutuksen järjestäjillä, opettajilla, rehtoreilla, elinkeinoelämän edustajilla, yrittäjillä ja yhdistyksillä on kaikilla omat käsitykset yrittäjyyskasvatuksesta. Siksi on tärkeää luoda tila yhteiselle keskustelulle, jotta myös tavoitteet ja konkreettiset toimenpiteet olisivat ymmärrettäviä. Näin kunnissa voidaan ottaa selkeä suunta yrittäjyyskasvatuksen kehittämiseen.

Leena Rättyä haastattelee Kalevan koulun luokanopettaja ja apulaisrehtori Eija Halmea ja Trukkihuolto Marjetan toimitusjohtajaa Minna Skogia, jotka kertovat, millaista työskentely nuoressa Keravan yrittäjyyskasvatustyöryhmässä on ollut opettajan ja yrittäjän näkökulmasta.

Minna Skog

Eija Halme

 

Keskustelua ohjaa YES ry:n toiminnanjohtaja Sanna Lehtonen. Tervetuloa!

Webinaari on suunnattu kunnanvaltuutetuille ja muille kunnallisessa päätöksenteossa mukana oleville henkilöille, mutta muutkin teemasta kiinnostuneet ovat tervetulleita.

Ilmoittaudu tapahtumaan tästä

Kannattaa ilmoittautua, vaikka et pääsisikään osallistumaan, sillä ilmoittautuneet saavat tilaisuudesta tallenteen jälkikäteen.

Tahdotko tietää heti lisää? Voit jo nyt ladata itsellesi YES-verkoston kuntakehittämisen materiaaleja: YES-kuntakäsikirja ja Yrittäjyyskasvatuksen tiimiopas. Materiaalit ovat maksuttomia.

Haluatko tietoa yrittäjyyskasvatuksen ajankohtaisista asioista, valmennuksista ja tapahtumista suoraan sähköpostiisi? Tilaa YES-uutiskirje.