Ehdota YES Agenttia – yrittäjyyskasvatuksen kehittäjää 2019!

YES-verkosto palkitsee jälleen suomalaisia toimijoita työstään yrittäjyyskasvatuksen edistämisessä. Nyt sinäkin voit ehdottaa hyviä tyyppejä palkittaviksi. Voit ilmiantaa oman ehdokkaasi tällä sivulla.

Tunnetko rohkeita opettajia, uraauurtavia rehtoreita, yrittäjämäisiä kouluja tai loistavia tiimejä tai yhteisöjä? Ehdota meille alla olevalla lomakkeella, kuka, mikä tai ketkä ansaitsisivat mielestäsi Vuoden YES Agentti -tunnustuksen!

YES-verkoston Vuoden YES Agentti – yrittäjyyskasvatuksen kehittäjä -tunnustukset myönnetään toimijoille, jotka ovat edistäneet yrittäjyyskasvatusta omassa lähiympäristössään.

Agentit valitaan niiltä alueilta, joilla YES-verkosto toimii (Etelä-Pohjanmaa, Etelä Savo, Imatra, Kainuu, Kanta-Häme, Kokkola, Keski-Suomi, Keski-Uusimaa, Kotka-Hamina, Kouvola, Lappi, Pohjois-Pohjanmaa, Satakunta, Varsinais-Suomi).

Ehdotusaika on päättynyt ja lomake suljettu. Kiitos kaikille YES Agenttiedotuksen lähettäneille! Vuoden 2019 Agentit julkistetaan YES-joulupuuroilla 12.12.2019.

Kuka tai mikä voi saada YES Agentti -tunnustuksen? Valintakriteerit:

YES Agentti -tunnustuksen voi saada henkilö, tiimi tai organisaatio, joka on edistänyt yrittäjyyskasvatusta ja yrittäjämäistä toimintakulttuuria.

Yrittäjyyskasvatuksen ja yrittäjämäisen toimintakulttuurin kehittäminen voi olla esimerkiksi

  • koulu-yritysyhteistyön rakentamista
  • yrittäjämäisen pedagogiikan edistämistä
  • yrittäjämäisten oppimisympäristöjen luomista
  • yrittäjyyskasvatuksen verkostojen rakentamista ja niissä aktiivisesti toimimista
  • oman osaamisen tai työyhteisön yrittäjyyskasvatuksen osaamisen kehittämistä joko osallistumalla koulutuksiin tai mahdollistamalla muiden osaamisen kasvun
  • yrittäjyyskasvatuksen opetussuunnitelmatyöhön tai alueelliseen strategiatyöhön osallistumista
  • aktiivinen toimiminen YES Kummina, koulukummina, opettajien mentorina tai oppilaitosten projektien tukijana

YES Agentilla on myönteinen asenne yrittäjyyskasvatukseen ja kyky innostaa esimerkillään ja asenteellaan myös muita mukaan.

Aiempina vuosina palkitut YES Agentit näet tästä.