Skip to main content

Ehdota YES Agenttia 2023!

YES-verkosto palkitsee jälleen suomalaisia toimijoita työstään yrittäjyyskasvatuksen edistämisessä. Nyt sinäkin voit ehdottaa hyviä tyyppejä palkittaviksi. Voit ilmiantaa oman ehdokkaasi tällä sivulla.

Tunnetko rohkeita opettajia, uraauurtavia rehtoreita, yrittäjämäisiä kouluja, loistavia tiimejä tai yhteisöjä, edistyksellisiä kuntia? Ehdota meille alla olevalla lomakkeella, kuka, mikä tai ketkä ansaitsisivat mielestäsi Vuoden YES Agentti -tunnustuksen!

YES-verkoston Vuoden YES Agentti – yrittäjyyskasvatuksen kehittäjä -tunnustukset myönnetään toimijoille, jotka ovat edistäneet yrittäjyyskasvatusta omassa lähiympäristössään. Tarkemmat kriteerit löydät tämän sivun lopusta.

Ehdotuksia ehtii lähettää 20.11.2023 asti. Kaikki vuoden YES Agentit julkistetaan joulukuussa 2023. 

Lomake ei näy joillain selaimilla. Selvitämme asiaa parhaillaan. Jos et näe tämän tekstin yläpuolella lomaketta, voit käydä täyttämässä lomakkeen täällä.

Kuka tai mikä voi saada YES Agentti -tunnustuksen? Valintakriteerit:

YES Agentti -tunnustuksen voi saada henkilö, tiimi tai organisaatio, joka on edistänyt yrittäjyyskasvatusta ja yrittäjämäistä toimintakulttuuria.

Yrittäjyyskasvatuksen ja yrittäjämäisen toimintakulttuurin kehittäminen voi olla esimerkiksi

  • oppilaitosten työelämäyhteistyön rakentamista
  • yrittäjämäisen pedagogiikan edistämistä
  • yrittäjämäisten oppimisympäristöjen luomista
  • yrittäjyyskasvatuksen verkostojen rakentamista ja niissä aktiivisesti toimimista
  • oman osaamisen tai työyhteisön yrittäjyyskasvatuksen osaamisen kehittämistä joko osallistumalla koulutuksiin tai mahdollistamalla muiden osaamisen kasvun
  • yrittäjyyskasvatuksen opetussuunnitelmatyöhön tai alueelliseen strategiatyöhön osallistumista
  • aktiivinen toimiminen YES Kummina, koulukummina, opettajien mentorina tai oppilaitosten projektien tukijana

YES Agentilla on myönteinen asenne yrittäjyyskasvatukseen ja kyky innostaa esimerkillään ja asenteellaan myös muita mukaan.

Aiempina vuosina palkitut YES Agentit näet tästä.