Skip to main content
  Uutinen

Englanninkielinen yrittäjyyskasvatuksen oppi- ja tietokirja julkistetaan Yrittäjyyskasvatuspäivillä

By 30.9.2020 No Comments

Finnish Entrepreneurs -kirja on ajankohtainen teos kaikille yrittäjyyskasvattajille. Teosta voidaan käyttää yrittäjyyskoulutuksessa ja eri oppilaitosten yrittäjyyskasvatuksessa.

Tutkijatohtori Tuomas Möttösen toimittama Finnish Entrepreneurs: From Freedom of Occupation to the Entrepreneurial Society on uusi yrittäjyyskasvatuksen oppi- ja tietokirja. Se julkistetaan Yrittäjyyskasvatuspäivillä Mikkelissä.

Englanninkielisen oppimateriaalin tarve tulee kasvamaan, kun yrittäjyyskasvatuksen merkitys lisääntyy koulutuspolitiikassa. Kirja on tarpeellinen englanninkielisessä opetuksessa, ja sitä voidaan hyödyntää kansainvälisessä yhteistyössä. Se sopii lukemistoksi kaikille talouden kehityksestä ja yrittäjyydestä kiinnostuneille.

Finnish Entrepreneurs -kirjassa kuvataan suomalaisten yrittäjien ja yrittäjyyden historiaa 1800-luvun puolivälistä nykyaikaan. Siinä katsotaan myös tulevaisuuteen tuomalla esiin uusia yrittäjyyden ekosysteemejä sekä kehitys- ja koulutusmalleja.

FT Tuomas Möttönen on Jyväskylän yliopiston tutkijatohtori ja kirjoittanut osan teoksen artikkeleista. Muut kirjoittajat ovat KTT, yliopettaja Minna Tunkkari-Eskelinen (Jyväskylän ammattikorkeakoulu), YTM, yrittäjyysasiantuntija Niina Helin (Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia), KTM, lehtori Riku Ojanperä (Jyväskylän ammattikorkeakoulu) ja KTT, yliopistonopettaja Päivi Patja (Jyväskylän yliopiston avoin yliopisto).

Tutustu kirjan sähköiseen esittelyyn.

 

Lisätietoja:
Tuomas Möttönen, FT, tutkijatohtori (Jyväskylän yliopisto), tuomas.s.mottonen@jyu.fi

 

Finnish Entrepreneurs -kirja on osa Jyväskylän oppilaitosten yrittäjyyden opetuksen yhteistyömallia, joka on saanut kansainvälistä tunnustusta. Se ilmestyy Jyväskylän ammattikorkeakoulun (JAMK) julkaisusarjassa. Kirjan tukijana ja valmistumisen edistäjänä on toiminut EduFutura Jyväskylä, joka on Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradian, Jyväskylän ammattikorkeakoulun ja Jyväskylän yliopiston muodostama oppimisen, tutkimisen ja kehittämisen yhteisö.