Skip to main content
  Uutinen

Lauri Kurvonen YES ry:n hallituksen puheenjohtajaksi

By 10.1.2017 11 huhtikuun, 2019 No Comments

OAJ:n erityisasiantuntija Lauri Kurvonen on valittu YES ry:n hallituksen puheenjohtajaksi.

Vuonna 2010 perustettu Valtakunnallinen YES ry koordinoi Suomen merkittävimmän yrittäjyyskasvatuksen asiantuntijaverkoston, YES-verkoston toimintaa.

Lauri Kurvonen seuraa YES ry:n hallituksen puheenjohtajana Suomen Yrittäjien Veli-Matti Lamppua, joka jatkaa edelleen yhdistyksen hallituksen jäsenenä.

Kurvonen on toiminut pitkään yrittäjyyskasvatuksen parissa ja aiemmin YES ry:n hallituksen jäsenenä OAJ:n edustajana.

– YES on mainio luonteva yhteistyökumppani ja -foorumi yrittäjyyskasvatuksen toteuttajana kouluissa ja oppilaitoksissa. Yrittäjyyskasvatus lisää yrittäjämäistä asennetta ja toimintaa kouluissa ja oppilaitoksissa, kehittää koululaisten ja opiskelijoiden työelämätietoutta ja -taitoja sekä edistää koulujen ja oppilaitosten yhteistyötä muun työelämän kanssa, Kurvonen sanoo.

YES ry:n toiminnanjohtaja Sanna Lehtonen uskoo, että vaikuttava yhteistyö eri toimijoiden kesken on yksi YES-verkoston vahvuuksista.

– Hienoa, että OAJ on jo usean vuoden ajan ollut mukana edistämässä yrittäjyyskasvatusta kanssamme. Uskon, että Kurvosen puheenjohtajuuden myötä yhteistyö OAJ:n paikallisyhdistysten ja YES-toimijoiden kesken tiivistyy entisestään.

Lehtonen muistuttaa, että yrittäjyyskasvatus kuuluu jokaiselle opettajalle.

–Uudet opetussuunnitelmat korostavat työelämätaitojen ja yrittäjämäisen asenteen merkitystä osana kokonaisvaltaisempaa osaamista. Näin koulusta valmistuu nuoria, jotka pärjäävät tulevaisuudessa.

Koko YES ry:n hallituksen kokoonpanot löydät Yhteystiedot-sivulta.