Skip to main content
  Uutinen

MTK YES ry:n jäseneksi

By 29.1.2014 11 huhtikuun, 2019 No Comments

Valtakunnallisen YES ry:n vaikuttavuus yrittäjyyskasvatuksen asiantuntijana vahvistuu, kun uutena jäsenenä mukaan liittyy Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK. MTK on ammatti- ja etujärjestö maanviljelijöille, metsänomistajille ja maaseutuyrittäjille.

– MTK on erinomainen lisä jäsenistöömme. On hienoa saada mukaan järjestö, joka tekee työtä maaseutuyrittäjyyden eteen, sanoo YES ry:n toiminnanjohtaja Sanna Lehtonen.

MTK edistää omalta osaltaan yrittäjyyskasvatusta tuottamalla oppilaitoksille materiaalia, tekemällä kouluyhteistyötä ja tarjoamalla tukea ala- ja yläkoulujen tilavierailuille.

– Maaseudulla harjoitetaan yritystoimintaa yhä monipuolisemmin ja perinteisen maatilayrittämisen lisäksi maaseutualueilla on paljon muuta yrittäjyyttä aina elintarvikkeiden jalostuksesta energiayrittäjyyteen ja siksi on tärkeää tuoda myös maaseudun monipuolinen yrittäjyys ja sen tarjoamat amahdollisuudet nuorten tietoisuuteen, Lehtonen sanoo.

Muita Valtakunnallisen YES ry:n jäseniä ovat Suomen Yrittäjät, Taloudellinen tiedotustoimisto, Nuori Yrittäjyys ry, Elinkeinoelämän Keskusliitto, Kehittämiskeskus Opinkirjo, Perheyritysten liitto sekä Opetusalan Ammattijärjestö OAJ.

Vuonna 2010 perustettu Valtakunnallinen YES ry koordinoi alueellista YES-verkostoa tukemalla sen toimintaa ja yhteistyötä eri kumppaneiden kanssa.

www.mtk.fi