Skip to main content
Näkökulma  Uutinen

Hallituksen puheenjohtajan tervehdys: ”Lähdetään tekemään laajaa ja vaikuttavaa yrittäjyyskasvatuksen kehittämistyötä”

By 8.6.2020 3 syyskuun, 2020 No Comments

YES ry:n sääntömääräisessä kevätkokouksessa yhdistykselle valittiin uusi hallitus. Hallituksen uusi puheenjohtaja Anne Vuorinen lähettää terveisensä yrittäjyyskasvatuksen toimijoille.

Kaunis kiitos luottamuksesta valtakunnallisen YES ry puheenjohtajan tehtävään.

Olen saanut olla jo mukana useita vuosia kehittämässä YES-Keski-Uusimaan toimintaa, mutta nyt minulle avautuu uusi upea mahdollisuus päästä aktiiviseksi osaksi valtakunnallista yrittäjyyskasvatuksen asiantuntijaverkostoa.

On hienoa, että YES ry:n hallituskumppanit edustavat erilaisia organisaatioita ja monipuolista asiantuntijuutta. Yhdessä eteenpäin.

Yrittäjyyskasvatuksella on merkitystä uuden yrittäjyyden synnyttämisessä ja elinvoimaisuuden vahvistumisessa. Tämä työ pitää aloittaa jo varhaisessa vaiheessa ja niinpä YES ry:llä onkin selkeä rooli varmistamassa sitä, että yrittäjyyskasvatus toteutuu kaikilla koulutusasteilla.

YES-verkosto onkin tehnyt pitkäjänteistä vaikuttamistyötä valtakunnallisten, alueellisten ja paikallisten kumppanien kanssa yrittäjämäisen toimintakulttuurin vakiinnuttamiseksi oppilaitoksiin. Yhteistyö työelämän ja kolmannen sektorin kanssa rakentaa uudenlaista, yrittäjämäisen osaamisen ekosysteemiä.

Olemme nyt uuden edessä!  Katsotaan tulevaisuuteen ja lähdetään tekemään laajaa ja vaikuttavaa yrittäjyyskasvatuksen kehittämistyötä vahvistaen verkostomaista toimintatapaa.

Toivon omalta osaltani voivani edesauttaa yrittäjyyskasvatuksen voimallista ”ilosanoman” leviämistä yhdessä muiden toimijoiden kanssa.

Yrittäjyys kantaa Suomea ja yrittäjyyskasvatuksesta se jo lähtee!

 

Ollaan yhteyksissä – Aurinkoista kesää toivotellen

 

Anne Vuorinen

YES ry:n hallituksen puheenjohtaja
Yritys-ja elinvoimapalvelujen johtaja Keudasta
anne.vuorinen@keuda.fi
050 415 0974

Näkökulma-palstalla julkaisemme YESin ulkopuolisten asiantuntijoiden kirjoituksia.